Divarit

SB Vaasalta käsittämätön sulaminen Divarissa – katso lauantain salibandytulokset

03.10.
2015
8 Kommenttia
0
Divarit
Mustapaitainen Limingan Niittomiehet jatkaa Divarin johdossa puhtaalla pelillä. Arkistokuva: Jarmo Jokila.

Mustapaitainen Limingan Niittomiehet jatkaa Divarin johdossa puhtaalla pelillä. Arkistokuva: Jarmo Jokila.

SB Vaasa koki melkoisen shokin kolmannessa erässä kotikentällään ja taipui 5-1 -johdosta 8-10 tappioon Limingan Niittomiehille.

Vaasalaiset johtivat jo 4-0 ensimmäisen erän jälkeen ja 40 minuutin kohdalla peli oli 5-1. Liminka aloitti kolmannen erän murhaavasti ja kavensi ensimmäisen kerran vain 13 sekunnin pelin jälkeen. Tasoihin kirinyt LNM oli vielä viisi minuuttia ennen loppuakin 8-7 -tappiolla, mutta käänsi pelin lopulta lukemiin 8-10. Liminka jatkaa puhtaalla pelillä yllättäen sarjan kärjessä ja vaasalaiset vastoin ennakko-odotuksia ovat edelleen nollakerhossa.

Divarissa myös Blue Fox nappasi yllättäen 5-2 -vierasvoiton LaSBista. Tasaisesti onnistuneen siniketturyhmän paras pisteiden valossa oli debyyttikauttaan Divarissa pelaava Timo Salo tehoin 1+1. Voittomaaliksi jääneen 1-3 -osuman iski vähemmän yllättäen Tero Saaristo.

Naisten salibandyliigassa M-Team antoi kovan vastuksen kotonaan sarjakärki Lappeenrannan NST:lle. Vähämaalisessa ottelussa suurta roolia esittivät yli 20 kertaa torjuneet M-Teamin Arla Salo sekä NST:n Jonna Mäkelä. NST voitti ottelun lukemin 1-2. Voittomaalin iski jo ajassa 25:52 Heidi Lirkki, Juuli Hakkaraisen syötöstä.

Jos suli Vaasa Divarissa niin miesten Salibandyliigassa M-Team onnistui päästämään vielä enemmän maaleja 20 minuutin aikana. Viikinkejä isännöinyt M-Team johti ottelua kahdella maalilla vielä avauserän jälkeen ja 40 minuutin kohdallakin lukemat olivat vain 3-4 vieraiden hyväksi. Viimeisessä erässä Viikingit menivät täysin menojaan ja voittivat erän lukemin 12-1 ja koko ottelun lopulta 16-4. Viikinkien tehokkain oli 4+1 -tehot iskenyt Miko Kailiala. 3+1 -pisteisiin ylsivät Roni Laasonen ja Tero Tiitu.

Miesten Divari:
16:00 SB Vaasa-LNM 8-10 Ottelutilastot
17:00 LaSB-Blue Fox 2-5 Ottelutilastot
17:00 Loviisan Tor-KeLy 8-4 Ottelutilastot
18:00 SBS Wirmo-Josba 3-7 Ottelutilastot
18:00 SB Welhot-Steelers 6-9 Ottelutilastot
18:00 ÅIF-PirPi 13-7 Ottelutilastot

Miesten Salibandyliiga:
18:00 M-Team-Viikingit 4-16 Ottelutilastot
18:30 OLS-Indians 5-7 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
14:45 Koovee-O2-Jyväskylä 8-2 Ottelutilastot
15:30 TPS-SB-Pro 2-7 Ottelutilastot
15:45 M-Team-NST 1-2 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Säbä
03/10/2015
Mikä mättää ennakkosuosikki Vaasalla, puollustuspelaaminen pitäisi saada aivan uudelle tasolle. Onko valmennus aivan ajan tasalla.
Goal Nils Horn
03/10/2015
Kenen Luoma on Vaasan taktiikka
Tieto
03/10/2015
Eipä siellä kentällä valkut esiinny. Vaasassa saa ihan pelurit katsoa peiliin. 5-1 johdossa ei saa enää juosta päästä päähän ja hakea lisää pisteitä tilastoihin. Varsinkin kokeneemmat pelurit voisivat katsoa peiliin. Heidän pitää johtaa ja antaa esimerkkiä muille. Enkä tarkoita Speven penkiltä kultaa voittaneita pelureita.
Tito
04/10/2015
Vaihtakaa veska.
Leif
04/10/2015
Mikä on syynä Vaasan starttiin? Onko viisikko vain niin sekaisin ja vaikuttaako ryhmän iso uusiutuminen tähän? Pettävätkö johtavat pelaajat? Maalivahtiriski käy toteen?
Leifille
04/10/2015
Joukkueella ei ole tarpeeksi nöyrää asennetta puollustamiseen, joukkuepelaajia puuttuu. Viime kaudella näitä löytyi. Kun joukkuueessa on liikaa näitä oman pussiin pelaavia taiteilijoita niin tulos on tämä
Korsetti
04/10/2015
Ylimielinen asenne avausvastustaja blue foxxia vastaan mm valmentajan tvitterviestittelynä ym kostautui tappiona josta juna täysin väärälle raiteelle. Ei helppo ole jatkokaan muukalaaslegioonalla, seuraavana josba ja welhot vierais
Katsoja
04/10/2015
Vaasan pakka hajosi viimeisessä erässä aivan täysin. Pelaajathan siellä pelaa mutta kyllä saa penkin takanakin katsoa peiliin.ei löytynyt minkäänlaisia työkaluja kun vastustaja alkoi nousemaan. Kovaa hintaa maksaa vaasalaissalibandy yhden miehen takia.pettynyt

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.