SPV jyräsi päätöserässä Nokian KrP:n ohi – katso tiistain salibandytulokset

Näillä äijillä kulkee. SPV:n ykkönen tekaisi 10 maalia. Kuva: Juha Käenmäki

Näillä äijillä kulkee. SPV:n ykkönen tekaisi 10 maalia. Kuva: Juha Käenmäki
Näillä äijillä kulkee. SPV:n ykkönen tekaisi 10 maalia. Kuva: Juha Käenmäki

Sunnuntaina ihmenousun Erää vastaan esittänyt SPV otti kauden kolmannen voittonsa tiistai-illan ainoassa Salibandyliigan ottelussa. Nokian KrP kaatui Raholassa päätöserän kirin ansiosta lukemin 9-12(2-2,4-2,3-8).

Vain yhden voiton tällä kaudella ottanut KrP johti peliä pitkään, ja kahden erän jälkeen sen kaula hallitseviin mestareihin oli kaksi maalia lukemin 6-4. Päätöserässä Antti Naskali iski vielä isännät 7-6-johtoon, mutta sen jälkeen peli karkasi näpeistä ja SPV meni menojaan voittoon asti.

SPV:n ykkösviisikko oli kaameassa tikissä, ja Mika Kohosen rankkarimaali mukaan luettuna se iski maaleista peräti 10. Mikko Kohonen keräsi pisteet 4+2, Sami Koski 1+4, sentteriksi nostettu Ville Kuusela 2+1, Petri Hakonen 2+0 ja puolustajaksi pudotettu vanhempi Kohonen 1+1.

KrP:n tehokkain oli latvialainen Morics Krumins, joka nakutteli 2+2. Henri Johansson lähestyi 700:n pisteen rajaa kolmella paunalla tehoillen 1+2 (nyt yhteensä 696 pistettä Salibandyliigassa), ja Joni Henttonen tekaisi kaksi osumaa.

SPV nousi seitsemään sarjapisteeseen ja liigan sijalle 7. Nokialaiset jatkavat kellarikerroksessa, sillä 8 ottelua ovat tuoneet vain yhden voiton.

Ottelutilastot

Naisten Salibandyliigassa tiistain ainoassa ottelussa SB-Pro kävi hakemassa sarjapisteet Kotkan Crackersilta mukaansa lukemin 4-9. Elina Kujala ampui hattutempun, ja nurmijärveläiset nousivat kymmeneen sarjapisteeseen jaetulle kakkospaikalle. Crackers on ainoana joukkueena hävinnyt kaikki ottelunsa.

Ottelutilastot

One comment