Liigat

SPV jyräsi päätöserässä Nokian KrP:n ohi – katso tiistain salibandytulokset

20.10.
2015
1 Kommentti
4
Liigat
Näillä äijillä kulkee. SPV:n ykkönen tekaisi 10 maalia. Kuva: Juha Käenmäki

Näillä äijillä kulkee. SPV:n ykkönen tekaisi 10 maalia. Kuva: Juha Käenmäki

Sunnuntaina ihmenousun Erää vastaan esittänyt SPV otti kauden kolmannen voittonsa tiistai-illan ainoassa Salibandyliigan ottelussa. Nokian KrP kaatui Raholassa päätöserän kirin ansiosta lukemin 9-12(2-2,4-2,3-8).

Vain yhden voiton tällä kaudella ottanut KrP johti peliä pitkään, ja kahden erän jälkeen sen kaula hallitseviin mestareihin oli kaksi maalia lukemin 6-4. Päätöserässä Antti Naskali iski vielä isännät 7-6-johtoon, mutta sen jälkeen peli karkasi näpeistä ja SPV meni menojaan voittoon asti.

SPV:n ykkösviisikko oli kaameassa tikissä, ja Mika Kohosen rankkarimaali mukaan luettuna se iski maaleista peräti 10. Mikko Kohonen keräsi pisteet 4+2, Sami Koski 1+4, sentteriksi nostettu Ville Kuusela 2+1, Petri Hakonen 2+0 ja puolustajaksi pudotettu vanhempi Kohonen 1+1.

KrP:n tehokkain oli latvialainen Morics Krumins, joka nakutteli 2+2. Henri Johansson lähestyi 700:n pisteen rajaa kolmella paunalla tehoillen 1+2 (nyt yhteensä 696 pistettä Salibandyliigassa), ja Joni Henttonen tekaisi kaksi osumaa.

SPV nousi seitsemään sarjapisteeseen ja liigan sijalle 7. Nokialaiset jatkavat kellarikerroksessa, sillä 8 ottelua ovat tuoneet vain yhden voiton.

Ottelutilastot

Naisten Salibandyliigassa tiistain ainoassa ottelussa SB-Pro kävi hakemassa sarjapisteet Kotkan Crackersilta mukaansa lukemin 4-9. Elina Kujala ampui hattutempun, ja nurmijärveläiset nousivat kymmeneen sarjapisteeseen jaetulle kakkospaikalle. Crackers on ainoana joukkueena hävinnyt kaikki ottelunsa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Hönö
20/10/2015
Kohonen nousi ehkä pysyvästi Mikke Järven ohi tilastokärkeen http://nhlfinns.net/salibandyliiga/ura/runkosarja. Henri Johanssonilla enää 4 pistettä 700 pisteen kerhoon.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.