Miehet

SPV pelaa tänään Champions Cupin välierissä – näin seuraat ottelua

03.10.
2015
0 Kommenttia
0
Miehet
SV Wiler-Ersigen kaatoi Florbal MB:n puolivälierissä lukemin 6-2 ja kohtaa välierissä SPV:n. Kuva: IFF

SV Wiler-Ersigen kaatoi Florbal MB:n puolivälierissä lukemin 6-2 ja kohtaa välierissä SPV:n. Kuva: IFF

SPV aloittaa urakkansa Champions Cupissa lauantaina klo 16.15 Suomen aikaa alkavassa ottelussa. Vastaansa Suomen mestari saa suomalaispelaajilla höystetyn SV Wiler-Ersigenin.

SPV:tä voi pitää ottelussa hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Riku Kekkosen, Jami Mannisen ja Tatu Väänäsen edustama sveitsiläisjoukkue on varmasti kova pala purtavaksi. Pelipaikalta saatujen tietojen valossa ottelusta on tulossa varsin hikinen kamppailu, kun hallin lämpötila saattaa nousta jopa +30 lämpöasteeseen.

Pääkallo.fi seuraa tapahtumia paikan päällä ja tarjoilee informaatiota myös sosiaalisessa mediassa. Tämän vuoksi kannattaa ottaa seurantaan Facebook-, Twitter– ja Instagram-tilimme

Suomesta käsin ottelua voi seurata kahdesta eri osoitteesta. VeikkausTV tarjoilee ottelusta suoran lähetyksen asiakkailleen. Ottelua voi seurata myös IFF:n Youtube-kanavalta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.