Divarit

Tampereen derby käynnistää lokakuun viimeisen salibandyviikonlopun

30.10.
2015
1 Kommentti
0
Divarit
Koovee ja Classic vääntävät perjantai-iltana Spiral-hallissa. Otos viime tammikuulta, jolloin Eemeli Salin edusti vielä Kooveeta. Kuva: Topi Naskali

Koovee ja Classic vääntävät perjantai-iltana Spiral-hallissa. Otos viime tammikuulta, jolloin Eemeli Salin edusti vielä Kooveeta. Kuva: Topi Naskali

Salibandyn pääsarjoissa mitellään sarjapisteistä jälleen tulevana viikonloppuna. Miesten Salibandyliigaa ja Divaria pelataan kaikkina kolmena päivänä. Naisten Salibandyliigassa otellaan lauantaina ja sunnuntaina.

Perjantain mielenkiinto kohdistuu miesten Salibandyliigaan ja Tampereelle, jossa nähdään Kooveen ja Classicin välinen paikallisvääntö. Vierasjoukkue Classic on pelannut alkukauden hurmoksessa ja voittanut kaikki kahdeksan ottelua. Joukkue johtaa sarjaa.

Kooveen kausi on ollut haasteellisempi ja yhdeksästä ottelusta on kertynyt ainoastaan kolme voittoa. Koovee on kuitenkin napannut kaikki voittonsa nimenomaan kotikentällä. Kilpaveljet löytyvät tällä hetkellä sarjan kymmenenneltä sijalta. Yksi ottelun mielenkiintoisimmista seikoista on Eemeli Salinin paluu entiseen kotiluolaansa. ISTV näyttää ottelun suorana tilaajilleen.

Viikonlopun toinen mielenkiintoinen derby pelataan Espoossa sunnuntaina. Hurjaan vireeseen yltynyt Esport Oilers isännöi Indiansia Tapiolassa. Oilers on voittanut viimeiset neljä otteluaan näytöstyyliin. Maaliero näistä kamppailuista on huima 35-7. Akseli Ahtiaisen suojatit löytyvät sarjataulukon neljänneltä sijalta.

Indiansin alkukausi on ollut varsin ailahtelevainen. Seitsemästä ottelusta on kertynyt kolme voittoa ja joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 11. Hyvän ja huonon päivän välillä on ollut tällä kaudella varsin suuri ero. YLE TV2 näyttää paikalliskamppailun suoran lähetyksenä.

Perjantai 30.10

Miesten Salibandyliiga
18:30 Koovee-Classic Spiral-halli 1 ISTV

Miesten Divari
18:30 Erä Akatemia-SBS Wirmo Mosahalli 1

Lauantai 31.10.

Miesten Salibandyliiga
14:00 SalBa-Viikingit Rauman Kauppaoppilaitos 1 Fanseat/Elisa
17:00 M-Team-Indians Pasilan UH 1
17:00 SPV-NST Seinäjoen Urheilutalo 1 ISTV
18:30 Happee-Nokian KrP Jyväskylän monitoimitalo 1

Naisten Salibandyliiga
14:00 NST-Erä III Lappeenrannan UT 1
15:00 JoKa-Crackers Joutsenohalli 1
17:30 TPS-Classic Leaf-Areena 1

Miesten Divari
16:00 SB Vaasa-LaSB Botniahalli Mustasaari 1
18:00 ÅIF-SB Welhot Sipoo Areena 1
18:00 Blue Fox-Steelers Tähtihalli Uusikaarlepyy 1

Sunnuntai 1.11.

Miesten Salibandyliiga
15:00 Oilers-Indians Tapiolan UH 1 YLE TV 2

Naisten Salibandyliiga
17:00 PSS-NST Porvoo SBH 1

Miesten Divari
17:00 Erä Akatemia-Josba Mosahalli 1
18:00 SB Welhot-LNM Kuopiohalli 1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Istv kokemuksia?
30/10/2015
Onko lähetys kuinka laadukasta?
Miten maksupolitiikka?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.