Tässä tulevat syyskuun parhaat pelaajat – Salin, Karjalainen ja Lepola sarjojensa ykkösiä

NST:n puolustaja Mia Karjalainen valittiin syyskuun parhaaksi pelaajaksi naisten Salibandyliigassa. Kuva: Jari Turunen

NST:n puolustaja Mia Karjalainen valittiin syyskuun parhaaksi pelaajaksi naisten Salibandyliigassa. Kuva: Jari Turunen
NST:n puolustaja Mia Karjalainen valittiin syyskuun parhaaksi pelaajaksi naisten Salibandyliigassa. Kuva: Jari Turunen

Salibandyn kuukauden pelaajiksi on syyskuussa valittu Salibandyliigassa Classicin hyökkääjä Eemeli Salin, Naisten Salibandyliigassa NST:n puolustaja Mia Karjalainen ja Divarissa FBT Karhujen hyökkääjä Benjamin Lepola.

Eemeli Salin, 25, ei ole jättänyt epäselvyyttä siitä, kuka on ollut Salibandyliigan syksyn suurin nimi. Kesällä Kooveesta ”Familyyn” siirtynyt maajoukkuehyökkääjä johtaa liigan pistepörssiä saldolla 11+8=19, ja plusmiinustilastossa komeilevat lukemat +24, -4. Kokonaisuuden kruunaa Classicin kärkipaikka sarjataulukossa puhtaalla pelillä: viisi ottelua ja viisi voittoa.

Sveitsin mestarina Naisten Salibandyliigaan palannut Mia Karjalainen on ottanut heti sarjan alussa pääroolin Lappeenrannan NST:n puolustuksen profiilipelaajana. Karjalainen, 27, on kolmella maalillaan ja kuudella maalisyötöllään NST:n pisteykkönen, ja panoksesta kertoo myös plusmiinustilaston +15, -4. NST on tasapisteissä sarjakärjen kanssa voitettuaan viidestä ottelustaan neljä.

Porilaisen FBT Karhujen hyökkääjä Benjamin Lepola, 23, komeilee kahdeksalla maalillaan ja viidellä syöttöpisteellään Divarin pistepörssin kakkosena. Karhut on napsinut viidestä ottelustaan viisi sarjapistettä.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Teksti: Salibandyliitto

5 comments

  1. Lepolasta sanoin, että olisi kuulunut divari ennakkolistauksen parhaimpiin pelaajiin. En tainnut olla väärässä. 😉

  2. Katsoin Pro-Nst peli, jossa Karjalainen valittiin tähtipelaajaksi. Ihan näkymätön koko pelin, yksi syöttö.
    Ei pitäisi nimi painaa näissä.

  3. Kukaan tuskin luki/kiinnostui naisten ”parhaasta pelaajasta” Itse en ole ikinä edes kuullut Miia Karjalaisesta, muista kavereista olen kuullut. Miksi ei ilmoiteta eri valinnoista erikseen, jotta asioista kiinnostuneet lukisivat omista asioistaan?

  4. Olihan siinä tosiaan valtavat 4,5 riviä tekstiä naisten Liigan parhaaksi valitusta. Meinaatko tosiaan Ihmehomma, että jokaisesta valinnasta oma viiden rivin juttu.

    Ja itse kiinnostuin myös Naisten Liigan parhaasta, vaikka en sarjaa juuri seuraakaan.

  5. ”Ihmehomma” Miksi eri uutiset ? Itse en tiennyt nimiä Eemeli Salin ja Benjamin Lepola, mutta silti luin koko kiinnostavan uutisen, jotta oppisin tuntemaan myös Eemelin ja Benjamin. Mia Karjalaisen tunsin, terv: mies katsoja.