Liigat

TPS:n loppurynnistys katkaisi Erän voittokulun – katso maanantain salibandytulokset

05.10.
2015
12 Kommenttia
3
Liigat
TPS:n Joonas Koskinen juhli hattutemppua Erää vastaan. Kuva: Anssi Koskinen

TPS:n Joonas Koskinen juhli hattutemppua Erää vastaan. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Salibandyliigassa pelattiin maanantaina kaksi ottelua. Turun Palloseura nappasi kauden toisen voittonsa, kun se kaatoi kotikaukalossaan Tapanilan Erän 9–6. Tappio oli samalla helsinkiläisille kauden ensimmäinen pistemenetys.

Erä joutui lähtemään Turkuun hyvin varamiehisellä kokoonpanolla, kun muun muassa Lauri Kapanen, Tommi Aro, Tommi Rosendahl ja Teemu Kortelainen puuttuivat joukkueen vahvuudesta.

Vierasjoukkue piti ottelun hyppysissään toisen erän loppupuoliskolle asti, jolloin Ville Hirvisuo huudatti kotiyleisöä tasoittamalla tilanteen 6–6:een. Maali oli klassinen pukukoppimaali, sillä sen jälkeen TPS pelasi vahvan päätöserän iskemällä kolme maalia helsinkiläisjoukkueen verkkoon.

Voittomaalista vastasi Eero Jalo ylivoimalla. Vierailijat eivät enää kyenneet lisäosumiin, ja näin ollen pisteet jäivät Turkuun.

Pirkanmaalla taisteltiin paikallisottelun merkeissä, kun Nokian KrP isännöi Tampereen Classicia. Taisaisessa kamppailussa lähdettiin niin ikään tasalukemista kolmanteen erään.

Hurjassa vireessä olevan Eemeli Salinin kaksi ja Krister Savosen yksi maali riittivät tällä kertaa Classicille voittoon, ja loppunumerot kirjattiin vieraiden hyväksi 4–5.

Miesten Salibandyliiga:
Nokian KrP–Classic 4–5 Ottelutilastot
TPS–Erä 9–6 Ottelutilastot, Anssi Koskisen kuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Kuoma
05/10/2015
Pari ilmaista tärppiä TPS:lle:
1) Mahlberg ja Koskinen ei sovi samaan kenttään, 2 liian maaliahnetta kaveria, tarvitaan pelintekijää.
2) M. Stenfors, lyhennä etuhiuksia 2,5cm niin ei tule silmille kokoajan, tämä helpottaa salibandyn pelaamista. (Ota vaikka mallia velipojan päästä.)
3) Eero Jalolle lisää peliaikaa. Mitä helvettiä kaveri iskee 2 yv maalia ja silti ei peliaikaa lainkaan tasakentällisillä. Omasta mielestäni TPS:n parhaita pelaajia.
4) Opetelkaa pojat neulomaan. vrt. Iiro Lankinen.
tepsi fani
05/10/2015
Hyvä tepsi! Loistava peli joukkueelta. Ylivoimapeli vielä kuosiin vaikka tulikin pari maalia. Tämä on muuten mukavaa, kun tällainen penkkiurheilijakin saa leikkiä asiantuntijaa? kakkosketjun hyökkäyspeli oli aavistuksen huonoa,tarkoitan näitä kahta vahvistusta. Kova on valmennuksen luotto poikiin. Varsinkin Valtteriin.Saas nähdä miten kauan.Koskinen oli hyvä. Olis tehnyt viel pari kassia enempi , jos mahtuis ylivoimaketjuun. Oli Eerokin tehokas ottaen huomioon peliminuutit.
jyty
05/10/2015
Mahlberg pelaa liikaa! Onko varaa penkittää parempia pelimiehiä! Penkillä on tepsin tulevaisuus, ei kakkosketjun kärjessä!
Aurajoki
06/10/2015
Vahvistuksista Jaanus selvästi vielä totuttelee uuteen joukkueseen. Kyseessä on selvästi älykäs, sähäkkä ja nöyrä joukkuepelaaja. En hätäilisi hänen kanssaan. Mahlberg oli Tepsin paras pelaaja Salbaa vastaan ja vaarallisin Classicia vastaan pelatussa ottelussa. Kyseessä on maalintekijä joka on alati vaarallinen vastustajan päässä. Hyvin omalaatuinen pelityyli. Mielestäni oivallisia hankintoja jotka onnistumisten kautta tuovat paljon uutta joukkueelle. Jalolle toivoisi lisää peliaikaa, mutta tällä hetkellä Tepsillä on kolme hyvin roolitettua kenttää. Pitkä kausi luvassa joten rotaatiota tulee ja juniori pääsee vielä heiluttamaan verkkoa. Erittäin positiivinen alku tälle kaudelle, toivottavasti sama asenne jatkuu tulevissakin peleissä.
Penkkiurheilija
06/10/2015
Mistä tuo erän "massapoissaolo" johtui?
JYTY
06/10/2015
Vai oli Mahlberg Classic pelissä vaarallisin? Jos pelin näki niin kaikki huomas mitä tapahtui.Yritti joka paikasta vetää. Ainakin viidesti ekaan pakkiin jäi! Tuurilla ei tullut takaiskuja.Sama juttu nyt Erääkin vastaan. Pelannut ylivoimassa arviolta 20min.Selvästi eniten. On vain tämän kauden , joten en odota hänestä pelastavaa tähteä. Jaanuksessa potentiaalia selkeästi enemmän. Hautamäki ja Stenfors selkeät vahvistukset.
Kuoma
06/10/2015
PENKKIURHEILIJA:lle: Erän massapoissaolon syyn selvittäminen ei vaatinut kovin kummoisia detektiivin taitoja. Tommi Aro, Lauri Kapanen ja Rosendahl "jäivät" Raision ABC:lle pelaamaan hedelmäpeliä. Pyydän kohteliaimmin tutustumaan seuran historiaan.
Terhi
06/10/2015
Kyllähän Mahlberg on selkeä vahvistus ja jos maaleja halutaan, on pakko myös laukoa. Jalon viltittämistä en ymmärrä. Pojassa on paljon potentiaalia, eikä ne heikkoudet penkillä parane. Pelaamaan vaan ja loppukaudesta Tepsillä on paljon kypsempi pelaajaa ratkomassa kevään tärkeitä otteluita. Muutenkin pitää taas ihmetellä Tepsin valmennuksen asennetta. Omista junnuista nostetaan vain ne fyysiseen pelaamiseen sopivat mutta pallollisesti lahjattomat pelaajat edarin rinkiin. Kyllä lahjakas pelaaja oppii fyysisen pelin ennen kuin koko ikänsä lahjattomana pää alhaalla päätyyn juoksennellut kädetön rymistelijä.
Jani
06/10/2015
Pakko sanoa, että TPS:n Oliver Järvinen on kyllä nousemassa omien suosikkipelaajieni joukkoon. Nuori kaveri, mutta todella rauhallinen ja pallovarma. Voimaa vielä varteen niin mielestäni jopa mj-potentiaalia.
Sohvan nurkka
06/10/2015
Oispa ollu kiva nähdä 5min jäähyn aiheuttanut tilanne tästä kuvakulmasta ja vähän lähempää kuin ISTV:n lähetyksessä !
JYTY
06/10/2015
Se on totta, että pitää laukoa paljon mikäli maaleja halutaan. Siinä on oltava silti järki mukana. Mitä se hyödyttää jos tekee pari maalia jos kolmesta tyhmästä alimman miehen laukauksesta, jotka jäävät pakkien jalkoihin tulee omiin kolme maalia. Matala laukaus viivalta ykkösellä. Näin se hyökkäyksen hyöty voi vielä jatkua vaikka pallo ei menisikään maaliin. Mutta jos vielä pallo menee yli maalin ja laidan, hyöty meni siinä. Pikku syöttö ja veto! Tätä ei tepsillä ole. Tyhmä oli kommenttini,mutta tulipahan laitettua.
Tursu
06/10/2015
Se ei pelaa, joka pelkää, ja kyse oli siis hedelmäpelistä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.