Liigat

Uskomaton nousu – neljään minuuttiin kuusi maalia ilman maalivahtia

18.10.
2015
22 Kommenttia
12
Liigat
SPV nousi kuuden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin Erää vastaan. Arkistokuva: Juha Käenmäki

SPV nousi kuuden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin Erää vastaan. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Seinäjoen Peliveljien ja Tapanilan Erän välisessä miesten Salibandyliiga-ottelussa nähtiin todella harvinainen nousu. Tapanilan Erä johti kamppailua vielä viisi minuuttia ennen kolmannen erän loppua lukemin 0-6. Ilman maalivahtia pelannut SPV nousi kuitenkin varsinaisella peliajalla tasoihin iskien kuusi maalia peräjälkeen.

Ville Kuuselasta tuli lopulta kotijoukkueen sankari, kun hän iski SPV:n maaleista peräti neljä. Kahdesta muusta maalista vastasivat Petri Hakonen ja Mikko Kohonen.

Kuuselan avausmaali kirjattiin pöytäkirjaan ajassa 55.56. SPV:n kuudes osuma syntyi Kuuselan lavasta kellon pysähtyessä aikaan 59.40. Huomionarvoista myös oli, että neljä viimeistä osumaa syntyivät 44 sekunnin sisällä.

Ottelulle ei saatu voittajaa myöskään jatkoajalla, vaan joukkueet päätyivät lopulta pistejakoon samoissa 6-6-numeroissa.

Linkit:
Ottelutilastot
Petri Kaukon kuusi syöttöpistettä alustivat Happeen voiton – katso sunnuntain salibandytulokset
Juha Käenmäen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Punainen pelaa aina loppuun saakka
18/10/2015
Komia nousu!
Pelimiesten kymppi
18/10/2015
Hyvä äSPeeVee!!!
yeah
18/10/2015
Koski ja Kuusela yhteen kiitos,Koski menee ihan hukkaan Kohosten kanssa.
S7
18/10/2015
Niin no pelimiesten kympistä yli puolet meni perseelleen. Speve teki uuden käsitteen, pelimiesten 4 minuuttia:-D
Puolitieheb
18/10/2015
Olisivat jatkoajan sotkeneet vielä ilman maalivaahtia kun tuntu kulkevan
CNN
18/10/2015
Kaikkien aikojen sulaminen! Tämä on kyllä nyt sairainta mitä olen ikinä nähnyt, vaikka en ollut edes paikanpäällä. Ei aikalisää edes? Voi jessus...
Lässic
18/10/2015
Ei tämä ollut kaikkien aikojen nousu vaan kaikkien aikojen sulaminen.
ggg
18/10/2015
Erältä lopussa aktiivisia pallosta luopumisia. Olisi kannattanut pelata aikaa pois pallollisena. Taisi olla niin iso johto ettei tullut mieleen.
Jartsa
18/10/2015
Tämä on kovin nousu urheilussa mitä tulee mieleen. Tai oikeastaan menee Lasse Virenin olympiakaatumisen jälkeen tulleen voiton rinnalle samanlaiseksi urheiluihmeeksi. Onneksi on olemassa urheilua sillä mistään muualta ei vastaavia elämyksiä voi saada.
Tieto
18/10/2015
Oon samoilla linjoilla yeahin kanssa. KKK ketju on hyvä, mutta Kuusela sopisi siihen paremmin. Sr Kohonen pelaa ainakin vielä vähän erilaista peliä kuin Koski/Jr Kohonen. Vähän hitaasti lähtee hyökkäyksiin, kun haluaa kontrolloida palloa. Loistava pelimies on kuitenkin. Sopisi vain toiseen ketjuun paremmin ja olisi joukkueellekin parempi ratkaisu. Mutta markkinointiarvohan on huippuluokkaa. Veljekset samassa ketjussa.
pohojammaalta
18/10/2015
Totta! Useinhan Mika ja Mikko maajoukkueeski erotettiin vaikka alus pelasivatki yhes. Siis MM turnauksis
seda
18/10/2015
Soikohan paluumatkalla bussissa Klamydian "Alakaa P:llä ja loppuu A:lla..."
Junnu#8
18/10/2015
Varmasti soi:D Ja se että Speve oli kotisalissa 0-6 häviöllä??? Ei ole kovin yleistä. Ottelukuvissa Lankisella suora lapa. No ei maaneiliä kovin usein pysty Liigassa tekemään.
S7
19/10/2015
Toisilla jengeillä on vaan varaa antaa kaverille vähän kaulaa ja sitten ottaa tikkari kädestä. ;)
Tuomari
19/10/2015
Spv oli 55 minuuttia surkea ja Erä loistava. Vastaavasti 5 miinuuttia SPV oli loistava ja Erä umpi surkea. Voiko kummankaan joukkueen valmantaja silittää pelaajien päitä matsin jälkeen?
SPV voi nyt viimeistään unohtaa haaveet superfinaalista, Erä tuskin on sinne edes haaveillut.
Ykä
19/10/2015
Kannattaako pelata ilman maalivahtia alusta alkaen?
Pohojammaalta
19/10/2015
Vuosi takaperinki spveen oli turha haaveilla mestaruudesta:D mitään ei oo vielä ratkaistu
Pasi Puskala
19/10/2015
Näin sarjan alussa SPV vielä reenaa äärimmäisen kovaa ja osaaminen alkaa näkyä myös tuloksin marras-joulukuun matseissa. Sitten keväällä SPV on totutun vahva ja pelaa varmasti mestaruudesta. Tsemppiä SPV:lle!
sf
19/10/2015
Viimeistään nyt ymmärrän että spv uusii mestaruuden. Niillä on vaikiaa kovan treenin jälkeen mutta pystyvät muuttamaan rytmiä käsittämättömsti. Lisäksi koponen/mika Kohonen pari kokemuksellaan taktikoinnissa tulee olemaan tärkeissä peleissä lyömätön.
EA
19/10/2015
Avutonta Erältä. Ei aikalisää, ei veskarin varustekorjausta, ei lattian kuivausta, ei mitään millä katkaista SPV:n hurmos. Penkin päässä salibandyn oma Aravirta vaan ihmettelee. Blogin otsikko on osuva " Pelikäsitys - mistä oikeastaan on kyse.
Tursu
19/10/2015
Valtava epäonnistuminen koko Erän joukkueelta, niin pelaajilta kuin myös valmennukselta.

Jos valmennus oli totaalisesti jäässä ja puuttui tilannetaju lumivyöryn pysäyttämiseksi, niin Erän kokeneimpien ja johtavien pelaajien olisi pitänyt pystyä ottamaan tilanne hallintaansa. Ei tällaista maali-iloittelua voi käsittää, että pääsee tapahtumaan kahden pääsarjajoukkueen välisessä ottelussa, ja etenkään joukkueiden välillä, joiden tasoero ei ole niin valtava kuin viimeiset neljä minuuttia antavat otaksua.
Rokka
21/10/2015
Epäluottamusta Ihmeelle..
Kannattais varmaan pelata matsit ilman maalivahtia!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.