Liigat

Video: 16-vuotias lahjakkuus tykitti komean ylivoimaosuman Salibandyliigassa

27.10.
2015
2 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Lappeenrannan NST ja Tapanilan Erä kohtasivat maanantai-iltana miesten Salibandyliigassa. Vierasjoukkue Erä vei ottelusta täyden pistepotin loppulukemin 4-5.

Erän teholinko oli kaksi maalia viimeistellyt Petri Ikonen. Tuomas Iiskola tarjoili kaksi maalisyöttöä. NST:n Jarkko Nurmela ja Joona Rantala iskivät tehopisteet 1+1 mieheen. Rantala vastasi myös ottelun komeimmasta suorituksesta ylivoimamaalillaan. Erä on sarjatulukon kolmannella sijalla. NST:n alkukausi on ollut mollivoittoinen ja joukkue on sarjan kolmanneksi viimeisellä sijalla.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Edellinen uutinen
27/10/2015
Blogi: Mihin lahjakkuus riittää?
#24
28/10/2015
hyvä joona !!!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.