Liigat

Video: Erikoinen salibandyottelu – avausmaali ajassa 51.52 ja voittajajoukkueen maalivahdille nollapeli

26.10.
2015
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja OLS kamppailivat miesten Salibandyliigan pisteistä sunnuntaina Tampereella. Vähämaalinen ottelu päättyi Kooveen kotivoittoon lukemin 3-0.

Vahvassa roolissa olivat eritoten maalivahdit. Eero Peiponen pelasi Kooveen maalilla nollapelin ja torjui 14 laukausta. OLS:n Ville mestarille kertyi 22 torjuntaa. Voittomaalin iski Mikko Immonen ajassa 51.52. Ottelun tehomies oli kuitenkin Aleksi Jokela pistein 1+1. Koovee nousi voitolla sarjataulukon kymmenennelle sijalle. OLS on sarjataulukon kuudentena.

Ottelutilastot

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.