Ulkomaat

Video: Erittäin kaunis maali – ilmava tarjoilu vaikeasta pomppupallosta ja näyttävä volleyosuma

23.10.
2015
0 Kommenttia
2
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Nousijajoukkue Karlstad ja hallitseva mestari IBF Falun kohtasivat viime sunnuntaina Ruotsin Superliigassa. Vierasjoukkue Falun oli ottelussa parempi lukemin 5-6.

Ottelussa nähtiin muun muassa Falunin Alexander Galante Carlströmin hattutemppu, mutta videolla nähtävä Karlstadin sommitelma oli ottelun komein suoritus. Maalissa Jonas Wiberg pelasi taidokkaan poikittaissyötön ilmassa olleesta pomppupallosta ja Adam Colling löi ilmapallon volleylyönnillä Falunin verkkoon.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.