Ulkomaat

Video: Historiallisen nopeaa toimintaa – maali kaksi sekuntia aloituksen jälkeen

30.10.
2015
8 Kommenttia
1
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tshekin liigan Brno Bulldogsia edustava Luděk Ondráček laittoi sarjan historiankirjat uusiksi. Sentteri pelasi itselleen paikan aloituksesta ja iski pallon vastustajan verkkoon kahdessa sekunnissa ottelun alkamisesta.

Maali oli Tshekin Extraliigan kaikkien aikojen nopein. Suomen pääsarjojen nopein maali nähtiin miesten Divarissa syksyllä 2012. Tuolloin Steelersin Tuomas Mikkola iski pallon Merikosken maaliin kahdessa sekunnissa ottelun aloituksesta. Miesten Salibandyliigassa verkko on heilunut nopeimmillaan kolmessa sekunnissa ottelun alkamisesta.

Ruotsin eri sarjatasojen nopeimpia maaleja on listattu tähän uutiseen. Sielläkin historiankirjoihin merkitty nopein maali on nähnyt päivänvalonsa kahdessa sekunnissa.

Päivitys 31.10. klo 11.02: Nopeimmalla maalilla tarkoitetaan ottelun alussa tehtyjä maaleja. Esim. Suomen Salibandyliigan ennätyksiä voi tiirailla täältä. Pahoittelut, jos asia oli liian epäselvästi esitetty.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Private Parts
30/10/2015
Nopein maali keskialoituksesta on ajassa 60.01, kun jossakin Pohjanmaan 2. divarin ottelussa keskialoituksesta pisti aloittaja omaan maaliin.
Private Parts
30/10/2015
http://www.sbslapua.com/sisalto.php?sivu=arkisto&kausi=0708&id=13

Tuossa juttu, SBS Lapua - PeTo oli siis ottelu.
tieto
30/10/2015
Näin on. Olin paikalla. Tuskin voi aloitusta enempää voittaa kuin tuolloin.
PeeHoo,Loviisa
31/10/2015
Jaa että liigassa nopein maali kolmessa sekunnissa............EI muuten pidä paikkaansa..kaivelin tuossa omia arkistoja ja Liigassa Koovee-Loviisa spiraalihallissa 25.2.20110 Lt 5-9 Tomas Sladky tasoitti kolmannessa erässä 5-5:een ja aloitiksesta Loviisan Ingus Laivins täräytti yhdellä pompulla Loviisan johtoon kaksi (2 )sekunttia myöhemmin..joten historian kirjoitus uusiksi........Aikanaan muuten ihmettelin ettei sen suuremmin asiaa noteerattu..Loviisan ottelu selostuksessa arkistossa on asiasta maininta.......Samassa ottelussa lopussa Loviisan valokuvaaja lensi hallista pihalle..koska ei istunut katsomossa kuvatessaan...muuten Loviisa voitti tuon ottelun vika erän 2-7 !!! joten eiköhän siinä ollut syy...
Peehoo,Loviisa
31/10/2015
Siis 25.2. 2011
Joel Siltanen
31/10/2015
Niin siis nopeimpien maalien tilastoissa lasketaan maalit ottelun alusta.
PeeHoo,Loviisa
31/10/2015
Hyvä kun asia jopa minulle nyt selvisi...Mutta oli tuo Laiviksen tempaus sellainen "kerran elämässä " veto
JP Anttila
31/10/2015
Tämä lienee nopein maali miesten MM-kisoissa: http://www.floorball.org/ottelukooste.asp?sarjaId=&ottelu_id=1203596171

Valmensin tuolloin Eestiä. Martin voitti aloituksen vierelle 100-0, kun Japanin pelaaja vähän jännitti/nukkui kisojen avauspelissä legendaarisessa Balrogin Botkyrkan hallissa. Anre lämäsi takaylänurkkaan suoraan "syötöstä" puolesta kentästä ;) .

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.