Liigat

Video: Hurja tahti – Koovee iski kolme maalia 27 sekuntiin

05.10.
2015
0 Kommenttia
6
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Koovee ja O2-Jyväskylä kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigassa. Kotijoukkue Koovee oli ottelussa vahvempi lukemin 8-2.

O2 meni ottelussa johtoon, mutta kotijoukkueen tekemät kolme maalia aikavälillä 14.46-15.13 käänsivät ottelun suunnan. Kooveen tehonainen oli 0+3 taiteillut Elisa Männistö. Emma Rantanen ja Viivi Ahola iskivät tehopisteet 1+1. Voitto oli Koovelle kauden kolmas ja joukkue löytyy nyt sarjan kolmannelta sijalta. O2 on sarjan seitsemännellä sijalla.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.