Liigat

Video: Jäähysuma ratkaisi pelin Nokialla

13.10.
2015
2 Kommenttia
4

Nokian KrP ja NST kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Jäähyrikkaan ottelun voittajaksi selviytyi NST, joka oli kotijoukkue KrP:tä parempi lukemin 6–3. Ottelun maalit ovat nyt katsottavissa.

Nokialle tuomittiin ottelussa peräti 33 jäähyminuuttia, jotka lopulta koituivat myös joukkueen kohtaloksi. Jesse Vainio sai toisessa erässä punaisen kortin (5+20 min) vaarallisesta pelistä. NST rokotti kolme kertaa ottelussa ylivoimalla.

Ottelun tehomiehiä olivat vieraiden Jarkko Nurmela (2+2) sekä Risto Töllikkö (2+0). Tilastot voi katsoa tuosta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
ET soittaa kotiin
13/10/2015
Jo on etusivun kuvassa saanut Rahola aivan uuden ulottuvuuden!
Jukka sulkakoski
13/10/2015
Joo hienolta näyttää

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.