Divarit

Video: Kakkosdivarijoukkue laittoi kampoihin liiganipulle – ”Tällaista kaipaisi liigaankin enemmän”

23.10.
2015
3 Kommenttia
6
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tamperelainen 2.divisioonajoukkue Soittorasia ja Salibandyliigassa pelaava Tapanilan Erä kohtasivat keskiviikkona miesten Suomen Cupin neljännellä kierroksella. Vierasjoukkue Erä vei ottelusta voiton lukemin 3-7.

Erän tehomiehiä olivat 1+2 taiteillut Mikko Jolma sekä kahdesti osunut Tuomas Iiskola. Ottelun hahmoiksi nousivat maalivahdit molemmissa kenttäpäädyissä. Soittorasian Antti Kortetmaa torjui 32 laukausta ja syötti yhden maalin. Erän Teemu Kortelainen kerkesi 26 laukauksen tielle.

– Oli todella hieno pelata! Sytytti, kun yleisöstä tuli vähän huutelua ja kotijoukkueelle kovaa kannustusta. Tällaista kaipaisi liigaankin enemmän. Vastustajasta jäi muutenkin erittäin hyvä kuva. Tämä on cupia parhaimmillaan, aina pitää lyödä sata lasiin, jos näistä haluaa mennä eteenpäin, hehkutti Erän päävalmentaja Jyri Korsman.

– Äärimmäisen viihdyttävä ottelu, jossa sinnittelimme mukana sitkeästi. Täydellisenä päivänä olisimme taistelleet loppuun asti voitosta, mutta Erän rutiini ja maalivahtipeli olivat tänään meille liikaa – onnea heille jatkoon. Hieno Cup-taival oli silti tänäkin vuonna, kehui Soittorasian Aleksi Hänninen.

Ottelutilastot

Ottelusta lisää Soittorasian kotisivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kuppi
23/10/2015
Harmi kun ykkösen niput loistavat Cupissa poissaolollaan. Näille kakkosen joukkueille liigajoukkueiden kohtaaminen tietysti hienoa mutta onhan ne yllätykset aika vähissä. FBC Turku kortin voi toki lyödä tähän.
Jeppe
23/10/2015
Olipa 4:05 kohdassa selkeä tilanteen ulkopuolinen kamppi.
maasku
24/10/2015
siis ketä hemmetin heppuja jää on? liigapaidat päällä ja vihellykset ihan päin helvettiä, rankkareita jää antamatta ja sitten kun annetaan niin sekin menee metsään, noh miksipäs ei.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.