Liigat

Video: Kaukon kuuden syötön ilta ja Kotilaisen näyttävä yläkulmakuti

19.10.
2015
3 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Jyväskylän Happee ja OLS mittelivät paremmuudesta sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Kotijoukkue Happee vei voiton lukemin 11-5.

Kotijoukkueen Petri Kauko tarjoili ottelussa kuusi maalisyöttöä, joka sivuaa yhden ottelun syöttöennätystä. Veli-Matti Hynynen ja Peter Kotilainen iskivät kolme maalia mieheen. Johannes Jokinen taiteili tehot 1+2. OLS:n pistehai oli 2+1 tehtaillut Tatu Kiipeli.
Ottelutilastot

Linkit:
Jari Turusen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
jorma
19/10/2015
Melko selvästi tuon yhden syötti Jokinen
Jouni Laakkonen
19/10/2015
Jokinen syötti tosiaan sen yhden maalin joka videolla on merkattu Kaukon syöttämäksi. Ottelupöytäkirjassa se on oikein. Ja kyllä se Kauko todellakin syötti kuusi maalia. Muutama ihan oivaltava mutta muutama on sitten sarjaa "koski palloon ennen maalin syntyä". Siitä huolimatta on kyllä hieno suoritus. Arvostan todella paljon Kaukoa, hän saa ympärillään pelaavat pelaajat pelaamaan paremmin ja käyttämään omia vahvuuksiaan joukkuetta hyödyttävällä tavalla. Ja se kuulkaa on harvinainen taito!
Junnu#8
19/10/2015
Miten pelasi Petteri Kääriäinen? Ex Hirviteatteri, nykyinen OLS.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.