Liigat

Video: Kotovaaralta näyttävä kieputtelumaali – M-Teamin ykkösvitja vuosi neljästi

11.10.
2015
2 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja M-Team kohtasivat perjantaina Tampereella. Kotijoukkue Koovee oli ottelussa vahvempi lukemin 7-4.

Kooveen tehomiehinä häärivät kahdesti osunut Lassi Kotovaara, 1+1 tehtaillut Samuli Salomaa sekä kaksi maalia syöttänyt Aapo Mutanen. M-Teamin Aake Eronen osui kahdesti ja Mikko Malinen syötti kaksi maalia. Koovee on sarjataulukon sijalla 10 ja M-Team jatkaa viimeisellä sijalla.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pipari
12/10/2015
Russe on eläin
Alasarjajyrä
12/10/2015
Onhan toi Ämtiimin "puolustaminen" kamalaa katsottavaa. Etenkin ykkösentän osalta. Mitä esimerkiksi tää Itkonen on urallaan saavuttanu, jotta voi pelistä toiseen perseillä? Eihän sitä näytä kiinnostavan omassa päässä ku hyödytön lönköttely. Näyttää Mtiim olevan matkalla Divariin niinku viime kerralla, mut taitaa osalle näistä pelaajista vaan odotettu paluu omalle mukavuusalueelle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.