Divarit

Video: LaSB katkaisi LNM:n voittoputken

12.10.
2015
0 Kommenttia
4
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LaSB ja LNM kohtasivat lauantaina miesten Divarissa. Kotijoukkue LaSB katkasi liminkalaisten neljän ottelun voittoputken ottamalla 6-4-kotivoiton.

LaSB:n tehoista vastasivat eritoten kahdesti osunut Topi Koskinen sekä kaksi maalisyöttöä tarjoillut Juuso Kainulainen. Maalivahti Kaapo Kettunen keräsi 31 torjuntaa. LNM:n Atte Savolainen ja Niko Pelkonen iskivät tehot 1+1 mieheen. Myöskään vierasjoukkue ei kaatunut maalivahtiin, vaan Ilari Parviainen torjui kaikkiaan 32 laukausta.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.