Divarit

Video: Lastikka-show liikaa Loviisalle – Teräsmiehillä neljän pisteen viikonloppu

12.10.
2015
1 Kommentti
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Loviisan Tor ja Steelers taistelivat sarjapisteistä sunnuntaina Loviisassa. Vierasjoukkue Steelers vei voiton lopulta luvuin 5-7.

Vierasjoukkueen voiton arkkitehtina hääri eritoten Ville Lastikka. Lastikka iski Steelersin tasoitus- sekä voittomaalin ja syötti ottelun viimeisen osuman. Kaikkiaan laitahyökkääjä nakutti tehot 2+2.

Steelersin Teemu Metsälä taiteli pakin paikalta tehot 2+1 ja Nico Jonaeson laitahyökkääjän tontilta 1+2. Loviisan Jonas Hällfors osui kahdesti, Joni Niiranen syötti kaksi osumaa ja Jesse Tolvanen sekä Dan Forsström iskivät tehot 1+1.

Steelers kaatoi perjantaina Wirmon lukemin 4-7, joten joukkue nappasi täyden pistepotin viikonlopulta. Hämeenlinnalaisjoukkue on nyt sarjan viidentenä. Loviisan Tor on kerännyt kuusi pistettä neljästä ottelusta ja löytyy sarjataulukosta sijalta kuusi.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Sählyniilo
12/10/2015
Alkaa steelerski heräilee!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.