Liigat

Video: M-Team juhli 20-vuotista taivaltaan voitoilla – miehille kauden avauspisteet

19.10.
2015
2 Kommenttia
6
Liigat
Vuosijuhliaan viettänyt M-Team juhli lauantaina kauden avausvoittoaan miesten Salibandyliigassa.  Kuva: Juhani Järvenpää

Vuosijuhliaan viettänyt M-Team juhli lauantaina kauden avausvoittoaan miesten Salibandyliigassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Helsinkiläinen M-Team juhlisti lauantaina Ruskeasuolla 20-vuotista historiaansa kahdella voitolla. Miesten joukkue nappasi kauden avausvoiton Salibandyliigassa SalBasta maalein 10-3 ja naiset kaatoivat Joutsenon Katajan 8-5.

Miesten ottelun tehomies oli 2+2 nakutellut Jarkko Aavaharju. Niko Mäkinen iski tehot 1+2 ja Antti Itkonen tarjoili kolme maalisyöttöä. M-Team löytyy avausvoitosta huolimatta miesten sarjataulukon viimeiseltä sijalta. SalBa on kymmenentenä.
Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Naisten ottelussa kotijoukkueen Oona Kauppinen osui neljästi ja Taru Nordman tarjoili kolme maalisyöttöä. Vieraiden Madeleine Heiskanen osui hattutempun arvoisesti. Liisa Laapio onnistui tehoin 1+2. M-Team on naisten Salibandyliigan sarjataulukossa sijalla yhdeksän. JoKa löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta.
Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Miesten maalikooste:

Naisten maalikooste:

Linkit:
Liigavalmentaja hurjana lehdistötilaisuudessa: ”Kaksi liigahistorian huonointa joukkuetta”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
xmies
20/10/2015
ei ollut väärässä salban koutsi videon perustaalle.
Pate
20/10/2015
No olihan. Hyvinhän tuo M-Team pelasi videon perusteella. Turha alkaa vastustajaa mollaamaan jos oma joukkue on umpisurkea. Joutas tippua takaisin divariin koko Salba kun ei osata vastustajaa kunnioittaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.