Liigat

Video: M-Team kävi ryöstöretkellä Lappeenrannassa – NST:ltä hylättiin kaksi maalia

24.10.
2015
1 Kommentti
2
Liigat
M-Team nappasi maukkaan vierasvoiton Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama.

M-Team nappasi maukkaan vierasvoiton Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama.

M-Team voitti eilisessä vierasottelussaan Lappeenrannan NST:n lukemin 5-3 ja saalisti täten kauden toisen voittonsa nousemalla tasapisteisiin juuri NST:n sekä Tampereen Kooveen kanssa.

Ottelun avauserässä M-Teamin Mikko Laakso siirsi vieraat johtoon melkoisen flipperipallon päätteeksi. Sen jälkeen NST:llä oli sauma tasoittaa peli ja he saivatkin pallon maaliin, mutta maali hylättiin maalivahdin häirinnän vuoksi. Toisessa erässä M-Teamin Joel Ekroos esti Juho Kailan maalintekoaikeet rangaistuslaukauksen arvoisesti. Hieman kyseenalaisessa tilanteessa pallo oli jo maalissa, mutta tuomari viittoi sen sijaan rangaistuslaukauksen merkiksi. Sekä Joona Rantalan rankkari, että NST:n ylivoima epäonnistui ja tämän jälkeen M-Team karkasi kolmannen erän puoliväliin mennessä jo 5-1 -johtoon. Tästä ei NST toipunut, vaan pisteet matkasivat kahden maalin erolla pääkaupunkiseudulle.

Ottelutilastot

Markku Tauraman ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Mufa2
25/10/2015
Alkaa Tiimi lunastamaan odotuksia ja potentiaaliaan. Manu haki nst pelissä taas pääosan esittäjän roolia, mutta sehän ei varmasti yllätä ketään lajia seuraavaa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.