M-Team nappasi maukkaan vierasvoiton Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama.

M-Team voitti eilisessä vierasottelussaan Lappeenrannan NST:n lukemin 5-3 ja saalisti täten kauden toisen voittonsa nousemalla tasapisteisiin juuri NST:n sekä Tampereen Kooveen kanssa.

Ottelun avauserässä M-Teamin Mikko Laakso siirsi vieraat johtoon melkoisen flipperipallon päätteeksi. Sen jälkeen NST:llä oli sauma tasoittaa peli ja he saivatkin pallon maaliin, mutta maali hylättiin maalivahdin häirinnän vuoksi. Toisessa erässä M-Teamin Joel Ekroos esti Juho Kailan maalintekoaikeet rangaistuslaukauksen arvoisesti. Hieman kyseenalaisessa tilanteessa pallo oli jo maalissa, mutta tuomari viittoi sen sijaan rangaistuslaukauksen merkiksi. Sekä Joona Rantalan rankkari, että NST:n ylivoima epäonnistui ja tämän jälkeen M-Team karkasi kolmannen erän puoliväliin mennessä jo 5-1 -johtoon. Tästä ei NST toipunut, vaan pisteet matkasivat kahden maalin erolla pääkaupunkiseudulle.