Divarit

Video: Maalivahdilla paloi käämit – heitti omaa pelaajaa pallolla, tuloksena käytöskymppi

18.10.
2015
16 Kommenttia
7
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

FLOB ja ja FBC Raseborg kohtasivat lauantaina miesten 2.divisioonassa. Vierasjoukkue Raseborg oli ottelussa parempi luvuin 5-9.

Ottelussa nähtiin varsin erikoinen tilanne, kun vieraiden maalivahti Fredrik Hollsten ei sulattanut kotijoukkueen 2-5-kavennusta ja heitti omaa pelaajaa pallolla selkään. Tilanteestä määrättiin Hollstenille 2+10 minuutin rangaistus.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
pår saukko
18/10/2015
tuomari huuskolla liian korkea sarjataso vihellettävänä. Ei minkäälaista pelinlukutaitoa.
JZ
18/10/2015
Pelinlukutaidosta on hankala sanoa tän perusteella, mutta ei nuo tuomiot ainakaan omaan silmään hirveän vääriltä näyttäneet...
Direkter
18/10/2015
Järkyttävän näköstä..
Divarilainen
19/10/2015
No kyllähän tossa tuomari ottaa roolia ja pönkittää omaa egoaan. Käsittämättömiä vihellyksiä nämä isommat jäähyt... Harmi kun tuomareita on liian vähän jä epäpätevät vislaajat joutuvat liian korkealle tasolle viheltämään. Nyt pelaajat sinne kursseille että saadaan tuomaritkin oikeille tasoille pitämään pelit hallussa.
ex-div
19/10/2015
Taitaa kyseinen dumari (Huusko) luutia 2-divarissa Jokereissa, toki toisessa lohkossa...
Tarkkailija
19/10/2015
No olihan toi 5min jäähy ihan vitsi. Tolla linjalla ei enää kontakteja tule tässä lajissa jos tuosta voi 5min vislata.
JZ
19/10/2015
Kyllähän tossa vitosessa oranssi yrittää aikas vaarallista persniittiä, toinen vaan väistää sen melko ketterästi viime hetkellä. Osuessaan todella ruman näköinen. Eikö siis tällaisesta saa rangaista jos vaarallinen sekoilu tai muu huitaisu ei ihan osukaan? Myönnän etten tiedä mitä sääntö sanoo, mutta outoa olisi jos vaikka viikateisku mailalla olisi ihan ok, jos kohde kerkeääkin justjust väistää alta pois?
Tarkkailija
19/10/2015
Niin eli jos sinulla on tyhjä maali mutta et osu palloon niin sekin pitäisi hyväksyä? Herätys. Ei se mitää niittiä tossa hae, jäähy aiheellinen jos olisi tietty perse osunut edes mutta ei tuollaisesta voi viheltää.
Jaahas
19/10/2015
Mutta kyllähän toi selkeästi yritti ajaa = vaarallinen peli. Jos haetaan samanlaista utopista vertauskuvaa, kuin toi "tyhjään maaliin.."; Eli ei voida tuomita epäonnistunutta murhaa sillä se ei onnistunut? ;D
JZ
19/10/2015
Tuo vertauskuva tyhjästä maalista on nyt ehkä huonoin mitä oon hetkeen kuullut. Maali tuomitaan jos pallo on maalissa hyväksytyllä tavalla.

Huitomisista ja vaikka omasta mailasta sen sijaan ollaan vastuussa itse, ja tässä kyseisessä tapauksessa omasta perseestä ja siitä minne sen tunkee. Jos taas tahattomasti hortoilee kentällä noin, lienee pienen ketteryys- ja liikkuvuustreenin aika... ;-)
juudas
19/10/2015
Eli jos yrität pelata kädellä palloa saat jäähyn vaikka et osukkaan palloon?? taitaa herra huusko olla linjoilla puolustelemassa omia temppujaan...
Muikku
19/10/2015
Divarilainenhan voi näyttää muille pelaajille mallia ja lähteä erotuomariperuskurssille: eri puolella Suomea on kursseja vielä loka-marraskuussa ja kevään puolella tulee vielä lisää! http://floorball.fi/palvelut/ilmoittautuminen/tapahtumat/ilmoittaudu-tapahtumaan/

... ellei sitten kuitenkin ole helpompi vain huudella puskista ja odottaa, että se maaginen Joku Muu laittaa itsensä likoon.
JZ
19/10/2015
Vai olisko sittenkin vääryyttä mielestään kärsineet pelaajat täällä purkamassa tuskaansa? :D Meikäläinen ei kylläkään ole tuomari, kuten varmaan jo aikaisemmassa kommentissakin tuli selväks, mutta kiitos huolenpidosta.

Kädellä "ohi" pelaamisesta ei muistaakseni tule mitään. Se kun eroaa ratkaisevasti taas juuri siinä, että silloin ei aiheuteta minkäänlaista vaaraa kanssapelaajille.
Alibaba abbarahamn
20/10/2015
Kyseisellä tuomarilla on taas panta kireellä, iha käsittämätön 2+10 ja vielä hirveempi femma... 2min on maksimi, jos kaveriin ei osu ja se kerkee hitin väistää... Ei muutaku kyseiselle säätäjälle postimerkki perseesee ja lajia tutkailee, ei kai tää balettii oo? Onha noita huuskoja jo tarpeeks...
Asiantuntija
20/10/2015
Onhan tota herra Huuskon pelleilyä katottu jo tarpeeks kauan... Taas ihan käsittämättömiä tuomioita. 5min väkivaltaisuudesta... Tota anteeks, mutta ihan pakko kyseenalastaa tää :DD Se ei ees osu siihen pelaajaan joten max 2min estämisestä. Syykoodit näyttää myös olevan hukassa, tosta ei saa väkivaltaisuutta millään. Sit toi 2+10. En tiiä mitä roolia toi äijä hakee, mutta sen se sai otettuu, siitä onnittelut. Samaa mieltä kun eka kommentoija, M2D on liian korkea taso Huuskolle. Sopis paremmin ehkä vitoseen ja kutoseen, jos sinnekkään. Ekaks vois opetella säännöt uudestaan ennen seuraavia koitoksia!
sontaa
15/11/2015
nää teijän komentit on ihan sontaa... kyllä juuri ssbl:ältä tuli tuomareille ohjeet että pitää olla tiukempia tuomioita... ja jos teille on varaa arvostella toisia tuomareita niin menkää itse sinne tuomari kouluu!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.