Video: Näin Mikko Kohonen teki ennätyspisteensä Raholan maalijuhlissa

Mikko Kohonen oli ottelun hahmo Raholan illassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Mikko Kohonen oli ottelun hahmo Raholan illassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.
Mikko Kohonen oli ottelun hahmo Raholan illassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SPV voitti tiistai-illan kamppailussa Nokian KrP:n Raholassa lukemin 12-9. Ottelun sankari oli Salibandyliigan kaikkien aikojen pistepörssin kärkeen noussut Mikko Kohonen.

Nokian KrP johti ottelua kahden erän jälkeen 6-4, mutta hävisi viimeisen erän hurjin 8-3 -lukemin ja koko ottelun näin ollen numeroin 12-9.

Mikko Kohonen siirtyi Salibandyliigan kaikkien aikojen pistepörssissä kärkeen ohi Mikael Järven tehtailtuaan tehot 4+2. Kohonen on nyt iskenyt 436 Salibandyliigan ottelussa tehot 457+256=713. Hänen lisäkseen SPV:stä onnistuivat erityisesti tehot 1+4 kerännyt Sami Koski, sekä kaksi maalia ja syötön saalistanut Ville Kuusela.

Nokialaisten puolelta latvialainen Morics Krumins oli tulessa tehoin 2+2. Henri Johansson nakutteli tehot 1+2 ja Joni Henttonen osui kahdesti. Kalle Keskitalo alusti kaksi maalia.

Ottelutilastot

7 comments

  1. Kuka tää selostaja on? On kyllä nenäkäs ja viihdyttävä kaveri. 🙂

  2. miksi noita ei vihelletä vapariksi ku kaadetaan vastustajan kaveri laittamalla maila sen kengän alle, eli kampataan. oli sitten kyseessä tahallinen tai tahaton teko, yleensä tahaton. kai nyt pelaaja kuitenki sen verra on vastuussa omasta mailasta ettei sörkkää sitä jalkojen välii tai alle. (spvn viimenen maali)

  3. Näyttäis olevan Ihme ja Kivimäki vielä vähän kesäterässä 🙂 No, keväällä arvelen että alkaa koppi tarttua taas ratkasupelien malliin….

  4. Jos Krp:llä on periaatteessa vain yksi tai max kaksi liigakelpoista viisiikkoa, niin myös maalivahtiongelma kohtuullisen akuutti kun Nupi on loukissa. Sellaista kylkihyljettä ja perseellään istumista silminnähden pulskistuneelta Pohjoselta ettei mitään rajaa.

  5. Janne se on! Huikea jäbä ja juttu luistaa vaikka ilman kommentaattoria, lisää.

  6. Speve näyttää tekevän vaan tarvittavan syksyllä… Fiksua peluutusta Koposelta, kun antaa Mihulle ”lepoa” pakkina näissä ”varmoissa” peleissä. Mihun arvostelijat voi huvikseen katella noita peliä avaavia syöttöjä, ei niistä usein tilastoihin tuu merkintää, mutta pelin kannalta, ai ai kuinka tärkeitä. Jalka voi olla joo hidastunut, mutta peliäly se ei katoa!!