Ulkomaat

Video: Naurettavan hieno soolomaali – ”Kipeintä mitä olen nähnyt livenä tai internetissä”

11.10.
2015
0 Kommenttia
8
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tyresö ja Hudik/Björkberg kohtasivat lauantaina Ruotsin Allsvenskanissa. Ottelu päättyi vierasjoukkue Hudik/Björkbergin 9-10 -vierasvoittoon.

Ottelun loppuhetkillä shown varasti vieraiden Viktor Jansson. Jansson piti Tyresön pelaajia suorastaan pilkkanaan, kuten oheiselta videolta on nähtävissä. Maali syntyi ajassa 57.44 ja oli 9-9-tasoitusmaali.

Maalia hyvin kuvaavaa on se, että ottelun selostaja sai jonkinasteisen hepulikohtauksen maalin synnyttyä. Hudik/Björkbergin valmentaja Andreas Asp kuvaili maalia Innebandymagazinetille sanoin ”kipeintä mitä olen nähnyt livenä tai internetissä”.

Innebandymagazinetin artikkeli

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.