Liigat

Video: Nokia taisteli, Eemeli Salin rynni – Classicille täysi pistepotti

07.10.
2015
8 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali

Nokian KrP ja Classic kohtasivat maanantaina miesten Salibandyliigassa. Classic nappasi kamppailusta niukan 5–4-vierasvoiton. Ottelun maalit ovat nyt katsottavissa.

Nokian mainiosta taistelusta huolimatta Raholan illan sankariksi nousi tuttu ja tulikuuma mies. Liigan piste- ja maalipörssiä johtava Eemeli Salin rynni väkisin Classicin voittomaaliksi jääneen viidennne osuman. Salin myös taiteili ylivoimalla tyylikkäästi Classicin kolmannen osuman.

Linkit:
Ottelun tilastot
Topi Naskalin ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Sami
07/10/2015
Classic pelaa hyvää syksyä, vaikka niitä ei ole vielä kyllä kunnolla testattu. Krp:ltä ihan hirveää puolustamista. Onneksi mestaruudet voitetaan keväällä, ei syksyllä...
Boris
07/10/2015
Mikä tää lopun hidastus ja zoomaus on? :D Peittikö Vänttinen kädellään vedon, sitäkö tässä yritetään katkerasti todistaa jälkikäteen? :)
ööö
07/10/2015
Se että pallo ammutaan käteen ei ole kädellä pelaamista. Sen pitää olla tahallista. Säbä ei ole samanlainen herrasmieslaji kuten potkupallo.
Jukkisb
07/10/2015
Epäilen että näytti maasta pelaamiselta Nokian mielestä.
niilo
07/10/2015
siis savolainen pelas kädellä tossa vikassa.. ei näy tästä kuvakulmasta kyllä yhtään! Nokiahan siis puolusti hyvin tässä ottelussa eikä C päässyt maalipaikoilla mässäilemään.. ihmetyttää vaan jos nokialla on rahaa niin miksei osteta kunnon kameraa tai sijoiteta tätä nykyistä edes paremmin ?
Jore
07/10/2015
Melkosta puuhastelua nämä KRP:n maalikoostteet. Salmela vois myydä muutaman sohvan lisää niin sais ammattimiehet ja kaluston Rahola "areenalle.
ööö
07/10/2015
NIILO ja JORE, odoteko ikinä käynyt Raholassa. JUKKISB, se kävi kanssa mielessä.
CEe
07/10/2015
Eihän tossa nyt Vänä ainakaan tee yhtään mitään, normaali peitto vähän konttaa vaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.