Ulkomaat

Video: Nyt on vaikea valinta – kumpi näistä maagisista syötöistä on hienompi?

21.10.
2015
0 Kommenttia
2
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Useimmiten maalikimaroissa ihaillaan tietysti maaleja, mutta ajoittain myös näyttäviä esitöitä. Oheisella videolla esitellään Växjön Andre Anderssonin sekä Storvretan Alexander Ruddin maalisyötöt viime Superliigan kierrokselta. Kumpi näistä suoritteista on mielestäsi hienompi?

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.