Liigat

Video: Salibändärien piinapenkissä Tuukka Kiviranta

20.10.
2015
0 Kommenttia
6
Liigat
Tuukka Kiviranta joutui vastailemaan Salibändärien tiukkoihin kysymyksiin.

Tuukka Kiviranta joutui vastailemaan Salibändärien tiukkoihin kysymyksiin.

Parisen viikkoa sitten Salibändärit tupsahti melkoisella tohinalla salibandyn seuraajien tietoisuuteen. Nyt Jani Kukkolan, Asser Jääskeläisen ja Juha Kivilehdon tuottaman makasiiniohjelman toinen jakso on katsottavissa. Haastattelussa on tällä kertaa SPV:n Tuukka Kiviranta.

Lue myös: Mikä ihmeen Salibändärit?

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.