Liigat

Video: Salinin ja Vänttisen show Classic-festareilla

13.10.
2015
3 Kommenttia
0
Liigat
Nimeni on Salin, Eemeli Salin. 5 ottelua, 11+8, +20. Ihan ok. Kuva: Salibandyliiga

Nimeni on Salin, Eemeli Salin. 5 ottelua, 11+8, +20. Ihan ok. Kuva: Salibandyliiga

Tampereen Classic jatkaa ainoana joukkueena puhtaalla pelillä miesten Salibandyliigassa, kun se kukisti SPV:n maanantai-iltana kotonaan lukemin 8-4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Champions Cupin jälkeen kotimaan kentille palannut SPV lyötiin neljällä maalilla siltaan jo avauserässä, mutta joukkue kipusi toisessa erässä maalin päähän. Tasoihin joukkue ei missään vaiheessa päässyt, vaan 2+2 taiteilleiden Eemeli Salinin ja Lassi Vänttisen johdolla Petteri Nykyn suojatit karkasivat kauden viidenteen voittoonsa.

Voitto oli Classicin ensimmäinen Peliveljistä kotona runkosarjassa sitten 19.12.2007. Yleisöä Tampere Areenan ”festareilla” oli komeasti 1809.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jeppe
13/10/2015
Tekee ihan pahaa sanoa mutta mitä näitä maalikoosteita nyt on katsellut niin en ihmettele yhtään että storveta ei tarjonnut Kohoselle enää sopimusta.
Rapsu
14/10/2015
Juu. Saamaa mieltä. Melkein joka maalissa on mukana mutta jos kuokkaan tulee noin pahasti niin ei hyvältä näytä... Mutta onpa myös samalla kehuttava Saliinin esityksiä.. Näyttää olevan tällä vetkellä ihan omalla tasollaan.
säbänderus
14/10/2015
Taitaa olla polvi aika sökö ?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.