Video: Sarjakärki kuritti Indiansia – Happeen hyökkääjältä tyylikäs rystymaali

Happeen Joonas Kaasalainen iski Indiansia vastaan tehot 1+1. Kuva: Esa Jokinen

Happeen Joonas Kaasalainen iski Indiansia vastaan tehot 1+1. Kuva: Esa Jokinen
Happeen Joonas Kaasalainen iski Indiansia vastaan tehot 1+1. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happee oli tyly isäntä Westend Indiansille lauantain Salibandyliiga-kierroksella. Kotijoukkue vei kamppailun nimiinsä maalein 11–4. Peter Kotilainen juhli Happee-paidassa viiden tehopisteen iltaa.

Ottelussa nähtiin myös tyylikäs yksilösuoritus, kun Happee-hyökkääjä Joonas Kaasalainen kuskasi pallon ensin maalin takaa laukaisupaikalle ja nosti rystyllä sen aivan etuylänurkkaan. Maali oli Kaasalaiselle kauden toinen.

Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

9 comments

  1. Kuka mahtaa olla tämä rääkyvä selostaja joka saa verenpaineen kattoon ja tekee pelin seuraamisesta yhtä tuskaa?

  2. Kaipaatko vain kuivaa analysointia selostukseen – nyt oli aistittavissa aitoa innostusta selostajalta. Tapahtuma kaipaa väriä kentälle, katsomoon ja selostamoon.

  3. Selostushan oli kaukana aidosta selostuksesta vaan enemmänkin amatöörimäistä ja yli ampuvaa. Innostuksessa ei ole mitään pahaa jos sen osaa tuoda oikein esille. Mielipiteitähän pitää olla ja varmasti jokaiselle muodostunut omanlaisensa.

  4. Eikö kukaan noteerannut Tikan avojääpommia ajassa 8.30? Mielestäni todella ruma temppu.

  5. Hei mikä homma, miksei Tps – Erä pelistä ole tehty samanlaista koostetta vaikka paikalla oli ISTV? Kun kaikista muista peleistä. josta on ollut ”isot” kamerat paikalla niin on tehty kooste.. Noita on kuitenkin ihan kiva katsoa, ja näkee maalit ja jne vähän eri kulmista versus, seurojen yhden kameran kuvaus..

  6. Jep, jep. Liikennemerkkikin on vissiin kadulla syyllinen, jos sitä päin kävelee?

  7. Videolla näytti kieltämättä pahalta, mutta jäi paikalleen ja teki skreenin ja kaveri juoksee laput silmillä päin että en itekkään olis tilanteesta kättä nostanu.

  8. Joku sääntöniilo voi kaivella oikean raapustuksen, mutta jos tahallisesesti tullaan blokkaamaan pallotonta pelaajaa niin että tilanteessa olisi voinut käydä pahemminkin, ollaan kyllä menossa kurjaan suuntaan. Onko ns. skriinin tekeminen muka ylipäätään sallittua? Niin tai näin, Tikan vauhti oli jokseenkin jo pysähtynyt kun inkkari kopsahtaa päin, mikä onneksi lievensi iskua. Näytti silti pahalta.

  9. Kyllähän Tikka siirtyy pelaajan juoksulinjalle, mikä sääntökirjan mukaan on rike. Mikä lie sitten tulkinta, että jos siirtyy tarpeeksi aikaisin, niin onko juokseva pelaaja ”väistämisvelvollinen”. Nyt ei kyl Indiansin pelaaja nähnyt Tikkaa, kun oli katse pallossa. Joku oikea tuomari vois vaikka ottaa kantaa tähän. ( ”Pää ylös” ja ”kiviä taskuun”-osasto voi jättää kommentoimatta! Kiitos )