Liigat

Video: Sarjakärki kuritti Indiansia – Happeen hyökkääjältä tyylikäs rystymaali

11.10.
2015
9 Kommenttia
2
Liigat
Happeen Joonas Kaasalainen iski Indiansia vastaan tehot 1+1. Kuva: Esa Jokinen

Happeen Joonas Kaasalainen iski Indiansia vastaan tehot 1+1. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happee oli tyly isäntä Westend Indiansille lauantain Salibandyliiga-kierroksella. Kotijoukkue vei kamppailun nimiinsä maalein 11–4. Peter Kotilainen juhli Happee-paidassa viiden tehopisteen iltaa.

Ottelussa nähtiin myös tyylikäs yksilösuoritus, kun Happee-hyökkääjä Joonas Kaasalainen kuskasi pallon ensin maalin takaa laukaisupaikalle ja nosti rystyllä sen aivan etuylänurkkaan. Maali oli Kaasalaiselle kauden toinen.

Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
RÄÄKRÄÄK
11/10/2015
Kuka mahtaa olla tämä rääkyvä selostaja joka saa verenpaineen kattoon ja tekee pelin seuraamisesta yhtä tuskaa?
Sot, sot
11/10/2015
Kaipaatko vain kuivaa analysointia selostukseen - nyt oli aistittavissa aitoa innostusta selostajalta. Tapahtuma kaipaa väriä kentälle, katsomoon ja selostamoon.
Sättijälle
11/10/2015
Selostushan oli kaukana aidosta selostuksesta vaan enemmänkin amatöörimäistä ja yli ampuvaa. Innostuksessa ei ole mitään pahaa jos sen osaa tuoda oikein esille. Mielipiteitähän pitää olla ja varmasti jokaiselle muodostunut omanlaisensa.
Jyrä
12/10/2015
Eikö kukaan noteerannut Tikan avojääpommia ajassa 8.30? Mielestäni todella ruma temppu.
jUSTWONDERING
12/10/2015
Hei mikä homma, miksei Tps - Erä pelistä ole tehty samanlaista koostetta vaikka paikalla oli ISTV? Kun kaikista muista peleistä. josta on ollut "isot" kamerat paikalla niin on tehty kooste.. Noita on kuitenkin ihan kiva katsoa, ja näkee maalit ja jne vähän eri kulmista versus, seurojen yhden kameran kuvaus..
Jyrälle
12/10/2015
Jep, jep. Liikennemerkkikin on vissiin kadulla syyllinen, jos sitä päin kävelee?
Avojääpommi ?
12/10/2015
Videolla näytti kieltämättä pahalta, mutta jäi paikalleen ja teki skreenin ja kaveri juoksee laput silmillä päin että en itekkään olis tilanteesta kättä nostanu.
Jyrä
12/10/2015
Joku sääntöniilo voi kaivella oikean raapustuksen, mutta jos tahallisesesti tullaan blokkaamaan pallotonta pelaajaa niin että tilanteessa olisi voinut käydä pahemminkin, ollaan kyllä menossa kurjaan suuntaan. Onko ns. skriinin tekeminen muka ylipäätään sallittua? Niin tai näin, Tikan vauhti oli jokseenkin jo pysähtynyt kun inkkari kopsahtaa päin, mikä onneksi lievensi iskua. Näytti silti pahalta.
Okkim
13/10/2015
Kyllähän Tikka siirtyy pelaajan juoksulinjalle, mikä sääntökirjan mukaan on rike. Mikä lie sitten tulkinta, että jos siirtyy tarpeeksi aikaisin, niin onko juokseva pelaaja "väistämisvelvollinen". Nyt ei kyl Indiansin pelaaja nähnyt Tikkaa, kun oli katse pallossa. Joku oikea tuomari vois vaikka ottaa kantaa tähän. ( "Pää ylös" ja "kiviä taskuun"-osasto voi jättää kommentoimatta! Kiitos )

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.