Divarit

Video: SB Vaasa edelleen pisteittä – viikonlopun saldona kaksi jatkoaikatappiota

12.10.
2015
6 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB Welhot ja SB Vaasa olivat molemmat vielä ilman pisteitä ennen joukkueiden sunnuntaista kohtaamista. Kotijoukkue SB Welhot nappasi kauden avausvoittonsa Aku Tairan ajassa 63.32 viimeistelemän jatkoaikamaalin turvin lukemin 5-4 ja.

Vaasalaisilla oli ottelun voiton avaimet käsissä vielä viimeiselle kympille lähdettäessä, kun joukkue johti 4-2 ja pääsi pelaamaan 5 vs.3 -ylivoimaa. Tämä ei kuitenkaan tuottanut tulosta, joten kotijoukkue sai uuden vaihteen silmään ja nousi tasoihin.

Welhojen tehomies oli 1+1 tehtaillut Riku Tuononen. Maalivahti Ari-Matti Leino keräsi 33 torjuntaa. SB Vaasan Eetu Sariola osui kahdesti. Sami Kujala keräsi kaksi syöttöpistettä.

SB Vaasa kärsi jatkoaikatappion myös lauantaina Josban vieraana. Joukkue on nyt hävinnyt kaikki viisi ensimmäistä otteluaan ja on sarjan kolmanneksi viimeisenä. Avausvoiton myötä Welhot löytyy sarjataulukon sijalta 11.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
TakaPiru
12/10/2015
No ei olisi uskonet että Vaasa on 5 pelatun kierroksen jälkeen pisteittä. No pelit pelataan aina vasta kentällä, ei paperilla.
Onhan tässä vielä aikaa, kunhan selviytyy 8 parhaan joukkoon. Loppujärjestys ratkotaan vastaplay offseissa.
Laskuri
12/10/2015
Ei mitään hätää, kahdeksan joukkoon vaan ja sitten kohti liigaa. Ottaisivat hiukan konsultaatio apua Seinäjoelta. Veikkaan, kun voittoja alkaa tulemaan, niitä ei pysäytä mikään. Pohjanmaan kautta saavutetaan usein iskemätön joukkuehenki.
Keke
12/10/2015
Kun katsoo Welhot-Blue Fox ottelun maalikoostetta ja sitten Welhot-Vaasa pelin maalikoostetta ni pistää ihmettelemään miksi Vaasa purki Tero Saariston sopimuksen? Ilman Saaristoa Blue Fox pelaisi todennäköisesti keskikastin sijoituksista ja Saariston kanssa Vaasalla olisi todennäköisesti jo muutama voittokin alla. No spekulaatio on aina mukavaa.
Kekelle
12/10/2015
Aikamoinen amatööri olet, ei tappio- tai voittoputki ole yhdestä pelaajasta kiinni.
KEKEKEKE
13/10/2015
Ei salibandy ole yksilöpeli. Vaasalla ei ole joukkue hitsaantunut vielä yhteen. Jos puolet porukasta vaihtuu, ei voi pärjätä. Ensi kaudella ehkä mahdollisuus, jos ei taas puolia olla vaihtamassa. Blue Fox pärjää hyvällä joukkuepuolustuksella ja muutamalla maalintekotaidon omaavalla yksilöllä. SB Vaasan valmentaja ei ole tajunnut vielä, että yhtenäinen puolustus on paras hyökkäys (ja joukkuehengen kasvattaja).
luoma
14/10/2015
Mikä on kun ei taidot riitä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.