Liigat

Video: Seitsemän maalia ja kovia otteita – Classic jatkaa tappioitta

01.10.
2015
4 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Classic ja TPS kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigan merkeissä. Kotijoukkue Classic voitti ottelun lukemin 5-2.

Ottelun tehomiehenä hääri Classicin Oskari Heikkilä kahden maalin turvin. Classic on voittanut kaikki kolme pelaamaansa ottelua maalierolla 26-14 ja joukkue on nyt Salibandyliigan piikkipaikalla. TPS on voittanut yhden kolmesta ottelusta ja löytyy sarjataulukon sijalta kahdeksan.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JiiK
01/10/2015
Takaapäin läpiajossa olevaa pelaajaa jaloille :)
Arvostusta
01/10/2015
Hienoo nähdä myös veskareiden hyviä torjuntoja näissä koosteissa, sais editoijat ottaa ihan tavaks :)
t.
01/10/2015
on se kummaa että mika savolaisen kaltaista nöyryyttävää valtapeliä sallitaan. juuri tuollaista toistuvaa sääntöjen vastaista väkivaltaa kuten v. lainea kohtaan, joka johtaa ainoastaan vapaalyöntiin kulmasta. tietysti mikan on helppo hymyillä, kuten videossa näkee. hän voi tehdä mitä haluaa, isomman voiman vallalla ja tuomareiden hyväksynnällä.
meitsi
02/10/2015
Toi Savolainen on kyllä ihan täysi pelle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.