Ulkomaat

Video: Sveitsiläisvahti pysäytti maailman parhaan maalintekijän

10.10.
2015
0 Kommenttia
4
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Falun ja SV Wiler-Ersigen kohtasivat viime sunnuntaina Champions Cupin finaalissa. Falun vei voiton finaalista lukemin 3-2.

Vähemmälle huomiolle on jäänyt sveitsiläisvahti Nicolas Wolfin huipputorjunta. Maailman tehokkain tutkapari Rasmus Enström-Alexander Galante Carlström pelasi jälkimmäisenä mainitulle pelaajalle täysin vapaan maalipaikan, mutta Wolfin heittäytyminen pelasti Wiler-Ersigenin takaiskumaalilta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.