Liigat

Video: TPS-puolustajan kuti löysi tiensä aivan maalin yläkulmaan

27.10.
2015
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Nokian KrP ja TPS mittelivät paremmuudesta maanantai-iltana Raholassa. Vierasjoukkue TPS voitti tiukan ottelun lopulta lukemin 6-7.

TPS:n pistenikkarina häärivät 2+1 tehtaillut Ville Hirvisuo ja 1+2 paaluttanut Janne Jaanus. Topi Kanervisto osui kahdesti puolustajan paikalta ja eritoten jälkimmäinen osuma oli komeaa katseltavaa. Maalit olivat Kanerviston liigauran kaksi ensimmäistä. KrP:n tehomies oli 2+1 taiteillut Henri Johansson.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.