Ulkomaat

Video: Växjö ja Falun tarjosivat villin päätöserän – voittomaali syntyi ajassa 59.51

14.10.
2015
0 Kommenttia
0
Ulkomaat
Voitto oli Falunille kauden toinen. Kuva: perwiklund.se

Voitto oli Falunille kauden toinen. Kuva: perwiklund.se

Champions Cupista kotiutunut Falun ja Växjö kohtasivat sunnuntaina Ruotsin Superliigassa. Maajoukkuevahti Eero Kososen Växjö joutui polvistumaan hallitsevan mestarin edessä lopulta 8-9 hurjan päätöserän jälkeen.

Kaksi erää joukkueet etenivät tasatahtia lukemissa 3-3, mutta kolmannessa erässä ryöpsähti. Falun karkasi kahden maalin johtoon numeroihin 4-6, ja tämä oli tilanne vielä neljä minuuttia ennen loppua. Viimeisen neljän minuutin aikana ladottiin peräti seitsemän maalia, ja Växjö kipusi tilanteista 4-7 ja 6-8 tasoihin.

Robin Mourujärvi iski 8-8-maalin ilman maalivahtia ajassa 59.44, mutta tämäkään ei vielä riittänyt. Falun otti aikalisän, ja vain seitsemän sekuntia myöhemmin ajassa 59.51 joukkue leipoi upean voittomaalin vähemmän yllättäen Rasmus Enströmin ja Alexander Galante Carlströmin toimesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.