Voitto oli Falunille kauden toinen. Kuva: perwiklund.se

Champions Cupista kotiutunut Falun ja Växjö kohtasivat sunnuntaina Ruotsin Superliigassa. Maajoukkuevahti Eero Kososen Växjö joutui polvistumaan hallitsevan mestarin edessä lopulta 8-9 hurjan päätöserän jälkeen.

Kaksi erää joukkueet etenivät tasatahtia lukemissa 3-3, mutta kolmannessa erässä ryöpsähti. Falun karkasi kahden maalin johtoon numeroihin 4-6, ja tämä oli tilanne vielä neljä minuuttia ennen loppua. Viimeisen neljän minuutin aikana ladottiin peräti seitsemän maalia, ja Växjö kipusi tilanteista 4-7 ja 6-8 tasoihin.

Robin Mourujärvi iski 8-8-maalin ilman maalivahtia ajassa 59.44, mutta tämäkään ei vielä riittänyt. Falun otti aikalisän, ja vain seitsemän sekuntia myöhemmin ajassa 59.51 joukkue leipoi upean voittomaalin vähemmän yllättäen Rasmus Enströmin ja Alexander Galante Carlströmin toimesta.