Video: Veljeskatras hurjassa vireessä Divarissa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

LaSB pelasi viikonloppuna kaksi kotiottelua miesten Divarissa. Lauantaina joukkue kaatoi Erä Akatemia lukemin 8-1 ja sunnuntaina ÅIF kukistui maalein 10-7.

Erä Akatemiaa vastaan joukkueen tehokkain oli 2+1 taiteillut Justus Kainulainen. Heikki Hätönen osui kahdesti. Kaikki LasB:ia edustavat Kainulaiset pääsivät pisteille, kun Rasmus sekä Juuso iskivät pisteet 1+1 ja Roope syötti yhden osuman. Erä Akatemia on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemäntenä.

Ottelutilastot

Sunnuntain kamppailun tehopelaaja oli Rasmus Kainulainen, joka taiteili tehopisteet 4+2. Saman ketjun Justus Kainulainen osui kolmesti ja syötti yhden maalin. Elmeri Saukkonen iski pisteet 1+2. Vieraiden tehokkain oli 2+1 tehtaillut Jyri Laine. ÅIF:n alkukausi on ollut vaikea ja joukkue löytyy sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta.

Ottelutilastot

Kainulaisten veljesten viikonloppu oli siis varsin onnistunut. Rasmus Kainulainen (5+3), Justus Kainulainen (5+2), Juuso Kainulainen (1+1) ja Roope Kainulainen (0+2) tehtailivat kaikkinensa tehopisteet 11+8 kahteen otteluun. LasB on tällä hetkellä Divarin sarjataulukon toisena.

LasB-Erä Akatemia maalikooste

LaSB-ÅIF maalikooste

2 comments

  1. LaSBin junnut näyttivät ÅIFn papoille nykysalibandystä pelaamisen mallia. ÅIF:n Laine-Piippo on edelleen tehokas parivaljakko tekemään maaleja, mutta omassa päässä verkko heiluu vähintään yhtä kovaa tahtia. Divarissa tämä kausi tulee olemaan nälkäisten nuorten esiinmarssia.

  2. Tämä tiedettiin jo ennen kauden alkua, että Åiffin kapea rosteri ei kestä poissaoloja, varsinkaan kärkipään porukoita vastaan. Mutta kyllähän Labsin peli ja jalka liikkui hienosti välillä ja siinä myllyssä oli Åiffin ”papoilla” tosiaan perässä pysymistä. Mutta odotan jo vesi kielellä kevään pelejä, Åiffi ei tule olemaan kenellekään helppo vastus, kun koko ykkösnippu kehässä.
    Ja kenellekään ei voi tulla enää yllätyksenä Piippo-Laineen puolustuspelaamisen taidot, mutta hyökkäyspäässä kaverit ovat koko ajan vaarallisia. Kun annat pikkuisen siimaa, niin verkko heiluu lähes aina.