Vierasjoukkueet voittoihin Salibandyliigassa – KrP jatkoi mollivoittoisesti

TPS kaatoi KrP:n tiukassa väännössä lukemin 6-7. Kuva: Juhani Järvenpää

TPS kaatoi KrP:n tiukassa väännössä lukemin 6-7. Kuva: Juhani Järvenpää
TPS kaatoi KrP:n tiukassa väännössä lukemin 6-7. Kuva: Jari Turunen (Ottelusta Indians-TPS)

Lappeenrannan NST ja Tapanilan Erä kamppailivat sarjapisteistä miesten Salibandyliigan ottelussa maanantaina. Vierasjoukkue Erä nappasi kaksi pistettä loppulukemin 4-5.

Erän tehomiehiä olivat kaksi maalia iskenyt Petri Ikonen sekä kaksi maalisyöttöä tarjoillut Tuomas Iiskola. NST:n Jarkko Nurmela ja Joona Rantala iskivät tehot 1+1 mieheen. Voitto oli Erälle kauden viides ja joukkue on sarjataulukon kolmantena. NST kärsi kauden seitsemännen tappion. Joukkue on nyt sarjan kolmanneksi viimeisellä sijalla.

Nokian KrP ja TPS kohtasivat maanantai-illan toisessa pääsarjaottelussa Raholassa. Vierasjoukkue TPS oli ottelussa lopulta parempi lukemin 6-7. Ottelun voittomaali nähtiin ajassa 58.58. TPS:n teholinko oli Janne Jaanus pistein 1+2. Saman ketjun Topi Kanervisto ja Ville Hirvisuo iskivät kaksi maalia mieheen. KrP:n pistenikkarina hääri Henri Johansson tehoin 2+1. Morics Krumins syötti kaksi osumaa.

TPS on nyt sarjataulukon kuudentena. KrP:n kausi on alkanut heikosti ja joukkue on tällä hetkellä sarjan viimeisellä sijalla.

Maanantain salibandytulokset:
Nokian KrP-TPS 6-7 Ottelutilastot, Topi Naskalin ottelukuvat
NST-Erä 4-5 Ottelutilastot, Markku Tauraman ottelukuvat

8 comments

  1. TPS on heti voittoputkessa, kun valmennus suostui noudattamaan Kuoman ohjeita, Eero Jalo nostettu 1. ketjuun, hyvä TPS ja Mahlberg Koskinen siirretty eri ketjuihin. Ei kestä kiittää. 🙂

  2. Nokialla keskitytään vielä pudotuspeliviivaan vaikka pistekeskiarvo näyttää, että joukkue päätyy kauden loputtua alle 6 pisteeseen eli putoamisviivakin karannut tasaisen vauhdin taulukolla jo jonnekkin 6-8 pisteen päähän. Lisäksi tappioita tulee päävastustajille niin kotona kuin vieraissakin. Todennäköisyys suoralla putoamiselle on jo selvästi yli 50% prosenttia tämän hetken tekemisen perusteella.

  3. Hankkikaa Lastikka lainalle Steelerssistä pariksi kuukaudeksi Salba peliin asti ja asettakaa se ykkösketjun oikeaan laitaan, mutta tasapainottakaa kentällinen oikeilla puolustaja ja sentterivalinnoilla, jotka pelaavat hyvin molempiin suuntiin, pallottomana ja pallollisena. Vihje on ilmainen, Lastikan saaminen voi jonkin verran maksaa.

  4. Kuoma hei! Ei tuo Eeron panos nyt mikään vedenjakaja ole. Ihan kiva kun poika pelaa, mutta tämän pelin nähneenä totean vaan, että ei kuulu ihan vielä tähtipelaajiin. Vuoden päästä ehkä. Muuten olet kyllä oikeassa. Oma näkemys on , että Mahlberg sopisi nelosketjuun. Kakkosketjua ei kannata nyt ainakaan muuttaa. Ykkösketjussa vaihtaisin Hautamäen ja Samin paikkaa. Hautamäki on loistava pelaaja, mutta välillä se hidastaa liikaa!