Divarit

Viikingeille murskatappio kotikentällä – Oilers vei voiton lukemin 8-1

09.10.
2015
26 Kommenttia
4
Divarit
Santeri Lindfors (valkoinen 11) paukutti hattutempun Viikinkien verkkoon. Kuva: Salibandyliiga

Santeri Lindfors (valkoinen 11) paukutti hattutempun Viikinkien verkkoon. Kuva: Salibandyliiga

Viikingit kärsi suurinumeroisen kotitappion Esport Oilersia vastaan. Vierasjoukkue voitti ottelun lukemin 1-8.

Oilers aloitti ottelun erittäin vahvasti ja karkasi 0-5-johtoon toisen erän alussa. Viikingit käytti aikalisän, mutta ei päässyt peliin mukaan oikein missään vaiheessa. Oilersin Santeri Lindfors iski ottelussa hattutempun. Casper Pfitzner ja Ilari Talvitie taiteilivat tehot 1+2. Joonas Kaltiaiselle kertyi 28 torjuntaa. Oilers nousi voitolla sarjan viidenneksi. Viikingit jatkaa sarjan kolmannella sijalla.

Tampereen Koovee nappasi kauden toisen voittonsa M-Teamin kustannuksella lukemin 7-4. Kotijoukkueen tehomiehiä olivat kahdesti osunut Lassi Kotovaara, 1+1 tehtaillut Samuli Salomaa sekä kaksi maalia syöttänyt Aapo Mutanen. Vieraiden Aake Eronen osui kahdesti ja Mikko Malinen syötti kaksi maalia. Voitto nosti Kooveen kahdeksan parhaan joukkoon. M-Team ei ole vielä voittanut otteluakaan ja on sarjan viimeisellä sijalla.

Wirmo ja Steelers kohtasivat miesten Divarin kamppailussa Mynämäellä. Vierasjoukkue Steelers oli vahvempi lukemin 4-7. Ottelun tehomies oli Steelersin Ville Lastikka pistein 2+2. Teemu Metsälä komppasi tehoin 2+1. Wirmon Olli Laine iski tehot 2+1. Steelers nousi voitolla seitsemänneksi. Wirmo jatkaa sarjan viimeisellä sijalla. Joukkue on hävinnyt kaikki kuusi otteluaan.

Perjantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
18:00 Viikingit-Oilers 1-8 Ottelutilastot Jari Turusen ottelukuvat
18:30 Koovee-M-Team 7-4 Ottelutilastot

Miesten Divari
19:00 SBS Wirmo-Steelers 4-7 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Pilvi
09/10/2015
Viikinkien iloksi katsomossa ei taaskaan ollut kovin montaa silmäparia näkemässä tuota nöyryytystä. Pk:n mukaan 276 ja oletettavasti niistäkin aika moni öljyisiä.
Katsoja
09/10/2015
Tällä kertaa kasojamäärä oli mielestäni suurempi kuin nyt ilmoitettu.

Peli oli viidyttävä ja varsinkin öljymiehet esitti todella taidokkaita sommitelmia. Oilerssin maalivahti oli kentän paras pelaaja.
tältäkö näyttää
09/10/2015
pääkaupungin Superfinaali?

Kentällä kevyttä sählyä ja katsomossa sata lipun maksanutta.
Tallaaja
09/10/2015
Viikingit-Oilers, 276 katsojaa??? En ole ikinä käynyt Viikkareiden kotipelissä, mutta ei kai kotijoukkue vaan soita kultakurkku Kurren omaa tuotantoa pelikatkoilla/tauoilla peleissään. Tämä selittäisi kyllä yleisömäärät.
Kaupunginkamreeri
09/10/2015
Harmi et toi säbä ei kiinnosta. Ymmärrän, kun vaihtoehtoina on muitakin kuin kirjasto ja kyntökilpailut :)
Masse
10/10/2015
Aluksi ihmettelin, ettei Falunista löytynyt Tiitulle ruutua. Enää en ihmettele.
Forsten myöskin täysi turisti. No, ehkä molemmat pystyy skarppaamaan kauden edetessä.
Oilers oli kova!
kasa
10/10/2015
SSV-Oilers. Salibandyliigan "klassikko", pääkaupunkiseudun derby. 276 katsojaa :D Aivan käsittämättömän naurettava lukema. Miljoonan ihmisen talousalue. Tällä perusteella sähly ei kiinnosta yhtään ketään, ja koko liigan voisi lakkauttaa.
Arto Kilponen
10/10/2015
Pasilassa on pelattu viisi Salibandyliigan ottelua tällä kaudella. Selittäkääpä joku miksi yleisömäärät menevät näin:

M-Team OLS 102 M-Teamin ensimmäinen liigapeli nousun jälkeen
M-Team Viikingit 220 M-Teamin ensimmäinen paikallisottelu (vrt. jalkapallon HIFK-HJK)
Viikingit Oilers 276 El Classico
Viikingit NST 305
Viikingit Nokian Krp 473

Miksi Nokian KrP vetää about saman verran väkeä halliin kuin paikallispelit yhteensä?
hep
10/10/2015
Ehkä hgissä oli kristillinen seminaari tuolloin.
Espoo
10/10/2015
Santeri Lindfors oli kentän kunkku, maalinteossa ja myös kaksinkamppailussa. Kuvaava tilanne oli kun vanha metsuri hävisi 100- 0 nuorelle Lindforssille vaikka dumarit laittoivat Lindforssin tilanteesta jäähylle niin viesti tuli selväksi Vikingingeille.
Yksi ottelu ei tietenkään kerro koko totuutta mutta asetelmat näyttävät kääntyneen positiivisesti öljymiehille.
Jos Viikinkien markkinointi jää tälle vaatimattomalle tasolle niin yleisömäärät tippuvat vielä jatkossakin koska joukkueen vetovoimaan ei voi luottaa.
...
10/10/2015
Moniko vinkuja on itse ollut lehtereillä pelejä katsomassa? Eipä siellä taida joukkueet hirveästi pelejä markkinoida?
Katsoja
10/10/2015
Uutta vahvistusta Hyvöstä kehuttu, mutta oli täysi nolla. Samoin Tiitu. Täytyy ihmetellä millä näytöillä herrat Viikinkien ykköskentässä!
Teettu
10/10/2015
No, ainakaan tällä kertaa selostaja ja kommentaattori tuskin naureskelivat vierasjoukkueelle. Todella häpeällistä oli katsoa kaksi ensimmäistä Viikinkien kotipeliä, kun selostaja ja etenkin "sählyanalyytikko" joka ei tiedä mistään mitään, haukkuivat koko ajan vierasjoukkuetta ja melkein nauroivat heille. TODELLA NOLOA JA EPÄKUNNIOITETTAVAA.
Espoo
10/10/2015
Katsoin ottelun Pasilassa paikan päällä ja mielestäni katsomossa tunnelma oli ihan hyvä mutta oliko paikalla alle 300?
Jos Lötjönen ex viikinginkinä oli kommentaattorina ja dissasi Oilerssia niin joutuu kyllä nyt syömäämään sanansa, tota noin.
Muuten ylijohtava on piristävä poikeus salibandyn niiloissa.
haluaako liitto kehittää lajia?
10/10/2015
Yleisö katsomossa lisääntyy, jos liitto niin haluaa! Joukkueiden markkinointia on helppo tukea, jos sitä vaan tahdotaan. Esimerkiksi liigajoukkueilta liitolle kerättävät maksut voisi muuttaa ottelukohtaiseksi, siis x euroa / liigapeli. Maksujen yhteismäärä ei nykyisestä nousisi, mutta se jakautuisi liigajoukkueiden kesken eri tavalla; hyvin markkinoivat seurat saisivat pitää itse suuremman osan hyvän työnsä tuloksista ja huonosti hommansa hoitavat seurat maksaisivat enemmän. Raha on hyvä konsultti ja johtaisi lopulta siihen, että liigaan seuloutuisi sellaiset seurat, jotka osaavat hoitaa asiansa, myös markkinoinnin.
Markkinointi on jo täydellisesti hoidettu!
10/10/2015
Nythän säbä jo näkyy YLE:n kanavilla. Miljoonayleisö! Ja Superfinaalikin tulossa. Ei löydy tarpeeksi suurta hallia Suomesta, pelataan se Amerikassa! Kyllä lähtee!
hhh
10/10/2015
Ylijohtava ainakin Elisan lähetyksessä aiheutti lähinnä myötähäpeää. Ylijohtavan rivien välistä huokuva halveksunta ja dissaus ei kuulu asiantuntijakommentaattorin rooliin TV-lähetyksissä. Muissa Elisan lähetyksissä, jotka olen nähnyt komennentointi on ollut asiallista ja asiantuntevaa.
Hiphei
10/10/2015
Oon käynyt yhden pelin kattoo tuoreena pääkaupunkiseutulaisena Pasilassa tänä vuonna ja en kyl ihmettele miks SSV:n tai M-Teamin peleissä ei käy jengiä. Ensinnäkin ei mitään markkinointia peleistä, halli on surkea, hallin parkki maksullinen, sijainti muutenkin huono (vaikka Pasila muuten on logistisesti hyvällä paikalla) ja tapahtumana pelit onnettomia.

Mielestäni parasta viihdettä ja puitteet tarjoaa Erän pelit Vantaalla. Siellä halli on hieno, sinne pääsee autolla hyvin, parkkipaikat ilmaisia ja itse tapahtuma on muutakin kuin peli. Espoon joukkueiden tapahtumista ei ole itsellä kokemusta, joten jätän niiden kommentoinnin tämän ulkopuolelle.
Arto Kilponen
10/10/2015
Yksi mikä minua harmittaa on se, että videoituja otteluita ei näe jälkeenpäin käsittääkseni mistään. Ei haittaa, vaikka tulisivat pari-kolme päivää myöhemmin saataville. Ei varmasti verottaisi yhtään katsojaa paikan päältä kun viive on tarpeeksi suuri.
Pelit möyhemmäksi arkipäivinä
10/10/2015
Helkkarin vaikea sitä on töissäkäyvänä keretä klo 18:00 alkavaan matsiin. Tuskin sekään on syy, että katsojia on käynyt niin vähän, mutta kuitenkin.
Katsoja
10/10/2015
Alkamisaika onkin ainoa muutos mitä on nähty Pasilan urheiluhallilla viimeiseen kymmeneen vuoteeen. Kun kuitenkin on pelattava tässä hallissa olisiko mietittävä palveluja myös katsojan kannalta luovasti. Jos jäädään tälle tasolle niin se ei valitettavasti riitä stadilaiselle kuluttajalle jotka ovat jo tottuneet huomattavasti parempaan palvelutarjontaan.
Artolle
11/10/2015
Fanseatin, eli Elisan pelit näkee kyllä jälkikäteen ko. palvelusta ja samoin taitaa myös ISTV:n pelit olla nähtävissä sivustolla kokonaisina jälkikäteenkin, ainakin viime kaudella oli.
videoista
11/10/2015
Turhaa Arto edes haaveilla koko matsin näkemisestä kun ei näköjään edes maalikoosteita saada aikaiseksi millään paikkakunnalla. Naurettavan hidasta toimintaa.
Pasilan dynastia
11/10/2015
Kyllä on niin mennyttä aikaa kokonaisuudessaan Viikinkien toiminta.
Haliin palvelut, kahvila 80-luvun tuotteilla, yleisömäärät jopa pienempiä kun divarissa.
Esimerkiksi suuret mediatalot/ toimitukset kävelymatkan päässä hallista joten julkisuutta saataisiin jos osattaisiin edes viestinnän perusteet.
Liigan henkilökunta olisi nyt saatava apuun pikaisesti, Viikinkien tilanne aiheuttaa niin paljon haittaa salibandyn imagolle että myös muut seurat kärsivät tästä.
Sama ongelma on myös muissa seurassa mutta Viikingit on historiansa kautta tunnetuin seura pääkaupunkiseudulla, varsinkin lajin ulkopuolisille urheilun seuraajille.
Helppohan se on huudella ulkopuolisena mutta ongelmat ovat niin näkyviä että lajin tulevaisuuden kannalta olisi parempi nyt kääriä hihat, aloittaa kova työ ja lopettaa turha elvistely mikä näkyy jo pelaajien puheissa.
Arto Kilponen
11/10/2015
Kiitos, täytyypä katsoa miten noihin Elisaan ja ISTV:hen pääsisi jälkikäteen käsiksi.
Videoista
11/10/2015
En tiedä missä maailmassa sä elät, mutta kyllä niitä maalikoosteita aika nopeasti moneltakin jengiltä tulee. Opettele vaikka käyttämään youtubea.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.