Liigat

Viikon kuumin puheenaihe vihdoin katsottavissa – tässä on huippupelaajien tekemän makasiiniohjelman avausjakso

10.10.
2015
7 Kommenttia
20
Liigat
Salibändärit – suoraan Helsingborgin studiosta.

Salibändärit – suoraan Helsingborgin studiosta.

Mikä ihmeen Salibändärit? Mistä siinä on oikein kyse? Minkälaista sisältöä on luvassa? Näitä kysymyksiä ovat monet tarkkaan salibandyä seuraavat lajiniilot pohtineet tällä viikolla.

Salibändärit-niminen sivu putkahti tällä viikolla Facebookiin. Nopeassa ajassa sivu keräsi yli tuhat tykkääjää. Eikä ihme. Salibändärit koostuvat kolmesta salibandyn huippupelaajasta: Juha Kivilehdosta, Jani Kukkolasta ja Asser Jääskeläisestä. Kolme tunnettua pelimiestä ja persoonaa meinaa tuottaa videosisältöä – kyseessä on siis ennennäkemätön projekti salibandyssä.

– Me ollaan tekemässä tätä ihan tosissaan. Pilke silmäkulmassa. Ei mitään tavallista, semmoinen erilainen säbäkatsaus, Jääskeläinen virnistelee Pääkallo.fi:lle.

Asser Jääskeläinen ja Juha Kivilehto käsikirjoituspuuhissa.

Asser Jääskeläinen ja Juha Kivilehto käsikirjoituspuuhissa.

Idea videoiden tekemiseen on hieno. Ruotsin Superliiga-joukkue Helsingborgin riveissä pelaava trio haluaa antaa oman panoksensa kotimaan pääsarjalle.

– Tämä on meidän tapa osallistua kaikkien aikojen Salibandyliiga-kauteen. Me ei pystytä siihen pelaajina osallistumaan ja auttamaan Salibandyliigaa näkyvyyden ja muiden asioiden kanssa, Kivilehto perustelee.

Mitä avausjaksossa on tarjolla?
– Lähti ihan hippasen laukalle eka jakso alkukiimassa. Aika pitkä pätkä tuli, Jääskeläinen nauraa ja jatkaa:

– Jatkossa tullaan tekemään napakampia pätkiä, esimerkiksi haastatteluja, studioita ja vaikka mitä. Ideoita on vaikka kuinka paljon.

Joten ei muuta kuin avausjakso katseluun. Luvassa on muun muassa spekulointia, mielipiteitä ja ”studiovieras”.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Matias
10/10/2015
Ei huono! Hienoa, että äijät jaksaa vääntää ohjelmaa. Katson seuraavankin jakson!
valittajaäijjä
10/10/2015
Hieno avaus ja upee idea, iso yläpeukku. Sisällöltään aivan turha ja tyhjä haastattelu Kotilaisen kanssa, tosi mukahauskoja juttuja, alko melkein ärsyttämään. Yllätin itseni ja katsoin koko videon, vaikka salibandyliigaa tulee seurattua melko vähän. Eli ihan hyvät ukot puuhastelemassa sarjaa. Haastateltavaksi kun saadaan vielä joku kaveri, jolta löytyy oikeita vastauksia kysymyksiin, niin mahtava homma.
fyt
10/10/2015
Loistavaa settiä!!
Ihmettelijä
11/10/2015
Missähän on Moilanen, ku ei tuola Säbändäreissä näy? Eikös hänkin ole Helsingborgin riveissä?. Oli kyllä mukavaa katsottavaa. Sopivan rentoa meininkiä!
ihmettelijälle
11/10/2015
moilanen on olilerssissa
Lassi Lahtinen
11/10/2015
Loistavaa settii äijät . Mahtavaa !!!! Lisää näitä kiitos .
jees homma
12/10/2015
Hyvä homma tämä. Jatkossa "vieraina" on toivon mukaan myös suurelle yleisölle tuntemattomia nimiä, eikä aina näitä samoja jotka saavat muutenkin palstatilaa. Oletan siis, että seuraajat ovat pääasiassa ihmisiä, jotka seuraavat jo salibandya, joten Kohosten ja muiden maajoukkueihmisten nimet ja naamat ovat jo tuttuja. Olis vaihtelua kuulla nousevien pelaajien/seurojen mietteitä Oulusta tai Lappeenrannasta tms.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.