Liigat

Classic murskavoittoon Jyväskylässä – M-Teamille täydet pisteet Kotkasta

18.11.
2015
0 Kommenttia
7
Liigat
Classic kaatoi Happeen lukemin 1-10 Jyväskylässä. Arkistokuva ottelusta Classic-O2. Kuva: Salibandyliiga

Classic kaatoi Happeen lukemin 1-10 Jyväskylässä. Arkistokuva ottelusta Classic-O2. Kuva: Salibandyliiga

Jyväksylän Happee ja Tampereen Classic mittelivät paremmuudesta keskiviikkoiltana naisten Salibandyliigassa. Vierasjoukkue Classic voitti ottelun lukemin 1-10.

Classicin tehonainen oli 5+1 tehtaillut Mari Alila. Hanna Sipiläinen iski tehot 1+3 ja Hillevi Arkkila syötti kaksi maalia. Happeen maalista vastasi Johanna Väliaho. Classic nousi voitolla sarjakakkoseksi. Happee on seitsemäntenä.

Crackers ja M-Team taistelivat sarjapisteistä Kotkassa. Vierasjoukkue M-Team oli lopulta parempi lukemin 5-8. Vieraiden tehopelaaja oli 1+2 taiteillut Pinja Jaakkola. Trine Sällström osui kahdesti. Minka Ovaska sekä Kia Lehmusvuori nakuttivat tehopisteet 1+1. Crackersin tehopelaaja oli 3+1 iskenyt Ada Väisänen. M-Team nousi sarjataulukossa kahdeksanneksi. Crackers on tällä hetkellä sarjan jumbosijalla.

Keskiviikon salibandytulokset:

Naisten Salibandyliiga:
Crackers-M-Team 5-8 Ottelutilastot
Happee-Classic 1-10 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.