Liigat

Classicille kauden avaustappio – Oilersille yhdeksäs perättäinen voitto

20.11.
2015
7 Kommenttia
2
Liigat
Oscar Hänninen kuritti tänään Classicia kolmella maalillaan. Arkistokuva: Topi Naskali.

Oscar Hänninen kuritti tänään Classicia kolmella maalillaan. Arkistokuva: Topi Naskali.

Esport Oilers ja Tampereen Classic kohtasivat perjantaina huippukutkuttavassa kärkikamppailussa Espoossa. Kotijoukkue Oilers voitti lopulta lukemin 7-6.

Kotijoukkueen sankari oli hattutempun iskenyt Oscar Hänninen. Kaksi maaleista syntyi rangaistuslaukauksista. Oliver Wardi ja Ilari Talvitie iskivät pisteet 1+1. Classicin tehokkain pelaaja oli pistein 1+2 Lassi Vänttinen. Nico Salo merkkautti tehot 1+1 ennen loukkaantumistaan. Tappio oli Classicin kauden ensimmäinen. Tamperelaiset jatkavat sarjataulukon toisella sijalla. Oilers on kolmantena.

Tampereen Koovee palasi voittojen tielle kahden perättäisen tappion jälkeen. Nokian KrP kaatui kotikentällä lukemin 12-5. Kooveen tehomies oli 1+3 nakuttanut Mikko Immonen. Samuli Salomaa tehtaili pisteet 2+1. KrP:n Moric Krumins osui kahdesti. Henri Johansson laukoi tehopisteet 1+1. Koovee nousi voiton myötä yhdeksänneksi. KrP jatkaa sarjan viimeisellä sijalla.

Jyväskylän Happee ryöpytti Rauman SalBaa Raumalla lukemin 5-14. Happeen tehopelaajia olivat 4+1 tehtaillut Veli-Matti Hynynen sekä 3+2 taiteillut Peter Kotilainen. Petri Kauko iski pisteet 1+2. SalBan pistenikkareita olivat kaksi maalia iskenyt Jani Lehtoniemi sekä 1+1 nakuttanut Jasse Kuusisto. Miikka Sokka näki ajettiin suihkuun toisen erän puolivälin jälkeen väkivaltaisuudesta. Happee jatkaa sarjakärjessä. SalBa löytyy sijalta 11.

Perjantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
18:00 SalBa-Happee 5-14 Ottelutilastot
18:30 Koovee-Nokian KrP 12-5 Ottelutilastot, Topi Naskalin ottelukuvat
18:30 Oilers-Classic 7-6 Ottelutilastot
19:00 TPS-SPV Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
tyytyväinen katsoja
21/11/2015
Hyvä peli, varmaan paras Tapiolassa pariin vuoteen. Oikein intensiivistä vääntöä ja taistelua.

Raikamon peli jäi kesken, toivottavasti ei pahempaa, missä Pajukoski? Hyvin pärjäsi nuoret kaverit Oilersilla ja olisin luullut että kavennetaan lopussa mutta Ahtiainen taitaa tietää paremmin. Toisaalta varsinkin Classicin ykkönen oli koko ajan vaarallinen tai ainakin viihdyttävä Savolaisen pelleillessä.

Harmi että näin tiukkoja pelejä tulee kaudeen mittaan aika vähän, toisaalta näitä osaa nyt sitten arvostaa enemmän.

Hännisen rankkarivideoita odotellessa...
AK27
21/11/2015
Tasokas peli Tapiolassa, vaikkakin Classic ei omasta mielestäni omalle tasolleen päässyt hetkellisiä painostuksia lukuunottamatta. Oliko sitten kyseessä Classicin tämän illan heikkous vai Oilersin paljon kehuttu puolustus. Mutta Oilersille ansaittu voitto. Paljon ehjempi 60 min ja ilman Järviön tämän hetken kuntoa olis ero voinut olla vieläkin isompi. Kaltiainen toisessa päässä ei jäänyt kyllä tässä kamppailussa silti yhtään huonommaksi.

Pisteiden ja Hännisen takaa haluaisin öljymiesten joukosta kyllä nostaa ehdottomasti esille Markus Bollströmin. Maailmanmestari alkaa olemaan vanhassa terässä ja ero kauden ensimmäiseen kohtaamiseen Classicia vastaan oli huomattava. Muutaman pelin öljymiehiltä nähnyt tällä kaudella ja Bolle on kyllä tärkeä kaveri ollut joka pelissä. Hyviä haastoja ja pelisilmä päässyt takaisin liigassa vaadittavalle nopeudelle.

Classicilta nostaisin esille välillä paljonkin kritisoidun Savosen. Pikkuhiljaa alkaa loukkaantumisen jälkeen palailla itseluottamus takaisin. Vielä kun saisi henkilökohtaisia onnistumisia enemmän niin pääsisi kunnollla lentoon. Kaksinkamppailuissa silti edelleen liigan kärkeä ellei se paras. Eilisessä kamppailussa kulmaväännöissä Savonen tuli joka kerta pallon kanssa tilanteesta. Joko voittamalla miehensä tai häntä jouduttiin rikkomaan.

Ja kyllä olen Familyn miehiä, mutta pyrin silti tänne kirjoittelemaan mahdollisimman objektiivisten lasien läpi.
Kuoma
21/11/2015
Hännisen rankkarit oli aika silmäkarkkia. Muutenkin mies vaikuttaisi olevan taas kovassa iskussa viimekauden matalalennon jälkeen.
Fyt
22/11/2015
Tiedetään, posin kautta pitäisi mennä mutta.... Kärkipeli, absoluuttinen huippupeli ja raportointi loistaa poissaolollaan! Classic sentään oli pientä rapsaa vääntänyt, mutta nyt on pakko antaa pääkallon toimitukselle ja oilersin mediatiimille pyyhkeitä. Ei kummallakaan raporttia tai kommentteja pelaajilta/valkuilta vaikka pelistä jo aikaa. Varsinkin tämä oilersin mediatiimin taso on romahtanut, eikä viimeisestä kolmesta kotipelistä ole maalikoostetta tullut. Surkeaa!
Espoo
22/11/2015
Allekijoitan FYT kirjoittaman mielipiteen, varsinkin Oilerssin kohdalla näin on toimittu, no viime kaudella nostettiin öljymiesten negatiiviset esitykset kyllä, eli se positiivisuudesta.
Oilerssin urheilullinen puoli näyttää nyt todella hyvältä, parannettavaa löytyy paljon viestinnästä ja yleisöpalvelusta.
Ottelutapahtuman tarinan kokonaisuus alkaa parhainmillaan hyvistä ennakoista jota olikin hyvin jopa Hesrissa. Ottelutapahtumaan kuuluu myös yleisöpalvelu johon sisältyy parhainmillaan autojen parkkeerauksen opastus joka oli perjantaina unohdettu täysin. Myös kahviopalvelut ovat juuri se lisämyynti jota Oilerskin voisi tehdä huomattavasti paremmin, yli 800 asiakasta ja vain kahvia ja pullaa tarjolla!
Ottelun tärkein osa kuitenkin toimi loistavasti eli peli oli parasta mitä Espoossa on nähty vuosiin ja katsomossa tunnelma oli myös huikea.
Ottelun jälkeen odotin että ennakoissa jo notettu kärkikamppailu olisi herättänyt salibandyn suppean median kertomaan muutakin kun tuloksen mutta valitettavasti näin ei ole käynyt. Myös Hesari kertoi vain tuloksen.
Johtuuko tämä nyt resurssien puutteesta vai laiskuudesta tai mistä on kysymys?
fyt
23/11/2015
No nyt on sentään Oilerskin julkaissut materiaalia pelistä, hyvä niin. Maalikoosteesta toki uupuu muutama maali, että ei nyt ihan puhtaita papereita vielä anneta :D
Haja
23/11/2015
Helppo yhtyy FYT: in kommentteihin.. Helppo se on tehä koosteit mis ei oo lähellekkää puolet maaleist ja youtuben kanaval puuttuu 4: n pelin kooste edeltävistä peleistä.. #pidetääntää

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.