Liigat

Happee passitti SPV:n laulukuoroon Suomen Cupissa – Hynynen jälleen mestareiden turma

10.11.
2015
17 Kommenttia
4
Liigat
Veli-Matti Hynynen pelaisi varmasti mielellään joka viikko SPV:tä vastaan. Taas syntyi neljä maalia. Kuva: Juha Käenmäki

Veli-Matti Hynynen pelaisi varmasti mielellään joka viikko SPV:tä vastaan. Taas syntyi neljä maalia. Kuva: Juha Käenmäki

Happee eteni viimeisenä joukkueena Suomen Cupin puolivälieriin kukistettuaan SPV:n Seinäjoella tiistai-iltana murskalukemin 4-11. Happeen ykkösmies oli ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen tavoin neljä maalia nakutellut Veli-Matti Hynynen.

Ottelu sai lentävän lähdön, kun ensimmäisellä kymmenminuuttisella taottiin jo 6 maalia. Avauserän päätösnumerot 2-5 ohjasi Hynynen maalin edestä tuoreen isän Juuso Heikkisen syötöstä.

Toisessa erässä SPV pääsi peliin mukaan hiipien maalin päähän, mutta Happeen tehohetki toisen erän loppupuolella ratkaisi pelin lopulta jyväskyläläisille. Janne Hoikkanen, Hynynen sekä Joonas Kaasalainen osuivat 84:n sekunnin sisällä kolme kertaa, eikä SPV enää toipunut tästä iskusta.

Päätöserässä Hoikkanen, Hynynen sekä Heikkinen kaunistelivat päätöslukemiksi seinäjokisten kannalta murheelliset 4-11. Kauden avauksessa syyskuussa tänään 4+2 kerännyt Hynynen osui niin ikään neljästi, joten kahden pelin yhteissaldo SPV:tä vastaan on nyt 8+2.

Happee kohtaa cupin puolivälierissä Jyväskylän paikallisottelussa ainoana kakkosdivarin joukkueena yhä mukana olevan O2-Jyväskylän. SPV:n tavoite voittaa tällä kaudella kolme kannua on kärsinyt kovia kolhuja syksyn aikana, ja joukkue on mukana enää taistelemassa keväällä liigamestaruudesta.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen ottelukuvat

Suomen Cupin puolivälieräparit:
Indians-Viikingit
Steelers-LaSB
Classic-NST
Happee-O2-Jyväskylä

Runkopelipäivä on sunnuntai 22.11.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
moro
10/11/2015
mikään ei muutu. Nottajokiset uhoaa kolmesta joka vuosi ja tällä kaudella ei tule sitä yhtäkään. Se sauma meni tänään.
Notta niinkö meinaat
10/11/2015
Hankkian lippis pääs ja seljäs lukoo notta superpesis.
Reijo varis
10/11/2015
Mihu pelaa väärää sarjaa.
Sisäpiiritietoa
11/11/2015
Eipä näyttänyt tappio Peliveljiä suuremmin edes harmittavan. He saivat cupista haluamansa eli Happeen vieraaksi arki-iltana ja kassan kuntoon täyden tuvan ansiosta. Tästä eteenpäin cupissa olisi ollut tarjolla vain lähinnä ylimääräistä pelirasitusta, joka olisi vain häirinnyt keskittymistä tärkeimpään eli liigakevään ratkaisupeleihin. Panotuksesta tähän otteluun kertoo paljon se, että Hankkio kokeili pelikuntoaan juuri tässä pelissä, pari A-junnua saivat ensikertalaisina peliaikaa ja Kiviranta istui katsomossa.
Masa
11/11/2015
Sisäpiiritieto: Muuten samaa mieltä, mutta Kivirannan kuuluukin istua katsomossa - on nimittäin ollut sysipaska tällä kaudella.
Tieto
11/11/2015
Oikea tieto: Kiviranta pelikiellossa. Joten ei peluutus tai loukkiongelmia...
S7
11/11/2015
Jep jep, nyt taitaa mennä jo vähän turhan selittelyksi...
Vai ei kiinnostanut
11/11/2015
Jaa että ilmoittauduttiin muuten vaan mukaan vaikka ei kiinnostanut. Oli varmaan ennen Cupin arvontoja saatu varma tieto, että Happee tulee kotipelissä vastaan ja kassa saadaan sen myötä kuntoon! :) Älkää jaksako selitellä siellä latojen keskellä!
...
11/11/2015
Niin, parempi voitti, kyllä valmentajien kasvoilta oli luettavissa minkälainen fiilis pelin jälkeen oli. Tämän ketjun eka kommentti on aina perusvarma :D. Kukapa sitä nyt mestaruuksia tavoittelisi, kuhan nyt pelaillaan vaan ja vietetään aikaa mukavien kaverien kanssa.
Hki
11/11/2015
Nottajokea ja latoja. Kohta taas vesakeskisiä ja jaripekkoja. Huutelu taas samaa luokkaa ku jossain yläasteen välitunnilla.. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu.. Mistä lähtien 3 pytyn tavoitteeks asettaminen on uhoamista...
Alakatsomo
11/11/2015
Kyllä Tommy pelaa aina voitosta. Happee oli nyt reilusti parempi. vuosi sitten spv hävisi liigassa kooveelle ja heti perään salballe..
Alakatsomolle
11/11/2015
Niin hävisi ja pelillinen ote oli huomattavasti heikompi kuin tällä hetkellä. Eilen Happee oli selvästi parempi, mutta viime syksynä oli moni muukin Peliveljiä parempi ja kuinkas kävi keväällä. Tammikuun jälkeen vain kaksi tappoita, molemmat Happeelle. Kerran runkosarjassa ja toisen kerran finaalisarjan avauspelissä. SPV harjoittelee kovaa syyskauden ja peli aukee yleensä kunnolla vasta keskitalvella. Sama kaava on toistunut nyt jo monta vuotta ja tuottanut puolen tusinaa mitalia ja kolme mestaruutta. Jostain syystä muiden joukkueiden fanien keskuudessa tätä ei tahdota ymmärtää ja jaksetaan iloita SPV:n jokaisesta tappiosta loka-marraskuun "merkityksettömissä" läpsyttelyissä.
60100
11/11/2015
Täältä aika moneen viestiin vahva sama: Kolmen pokaalin tavoittelu lienee aika selviö edellisen kauden Suomen mestarille. Jos oletetaan, että Suomi on salibandymaana ranking 2. niin eikö se ole aika selvää, että esim. Champions Cupiin lähdetään mestaruus mielessä. Jos se ei toteudu niin sitten joku muu on yksinkertaisesti ollut parempi. Ehkä cup ei ole ollut ihan se ykkösprioriteetti SPV:n listalla, kun A-junnuja ja Hankkio löytyi pelaavasta kokoonpanosta, mutta silti; Koponen ja SPV haluaa aina voittaa.
Sarjataulukko kertoo kaiken olennaisen tämän hetken liigasta. SPV on tosiaan monta viime kautta pelannut huomattavasti paljon pirteämmin joulun jälkeen kuin vaikka näin marraskuussa.

Positiivista on toki sekin, että huutelijat jaksaa tänne kirjoitella kun omalla inhokilla menee huonosti ja asetetut tavoitteet eivät toteudu. Mutta eipä ainakaan ole mikään "nollan kommentin" jengi :)
Kateus voittaa kiimankin
11/11/2015
Hauskaa, että täältä löytyy aina näitä viisastelijoita, jotka kateuksissaan jaksavat aina pilkata SPV:tä siitä, että ovat reilusti myöntäneet tavoitteekseen kolme pyttyä, joka nyt ei edes ollut etukäteen mikään epärealistinen tavoite. Helppohan nyt jälkikäteen on huudella, että häh-häh, ei tullut kolmea pyttyä. Kuinkas monta joukkuetta Suomesta muuten löytyy, jotka ovat 2010-luvulla voineet edes teoriassa pelata kolmesta pytystä? Muuten, kuinka moni (ei Seinäjokisista) uskoi vuosi sitten SPV:n mestaruuteen? Eli ei tehdä mitään johtopäätöksiä joukkueiden lopullisista voimasutrista vielä tässä vaiheessa kautta.
Katsoja
11/11/2015
Sitä saa mitä tilaa eli tuollaiset no eihän tässä tosissaan edes pelattu saavat aina vastareaktion aikaan. Hölmöä vähätellä oman joukkueensa tekemisiä murskatappion jälkeen. Mutta odotamme jahka se Speven peli sieltä tulee. Sithän sen näkee. Noin yleisesti ihmettelin Hulmin pois lähtöä ja nyt ihmettelen vielä enemmän. Hän ja Kivilehto veivät mukanaan ison osan osaamista ja taitoa eivätkä tulleet ole pystyneet paikkaamaan. Speven oli paljolti kiittäminen näitä herroja mestaruudestaan.
KATSOJAlle
12/11/2015
Katsoja, kyllä se huutelu alkaa jo ennen tuota mainitsemaasi vähättelyä...
Sami
12/11/2015
Paremmuuden ratkaisi asenne. Happeella se oli kunnossa, mutta SPV:llä ja etenkin ykköskentällä ei.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.