Ulkomaat

Kahden maalin tappioasemasta pikatasoitus – joukkue osui kahdesti sekunnin sisään

11.11.
2015
2 Kommenttia
2
Ulkomaat
Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Ruotsin Division 3 -tason pohjoislohkon ottelussa tapahtui kummia viime viikonloppuna. BK Solbackenin ja Citykamraterna BK:n ottelussa nähtiin harvinaisen nopeat kaksi maalia.

Ottelun ensimmäinen kymppi kulki kotijoukkueen käsikirjoituksen mukaisesti ja Solbacken karkasi kahden maalin johtoasemaan. Vierasjoukkue Citykamraterna kavensi pelin tilanteeksi 2-1 ajassa 11.47. Seuraava, eli tasoitusmaali, nähtiin jo sekuntia myöhemmin ajassa 11.48.

– Arvid aloitti suoraan eteenpäin, mikä on patenttiratkaisu. Minä olin oikea laitahyökkääjä, juoksin puolustajani ohi, sain Arvidilta syötön ja iskin pallon maaliin, kertoi maalintekijä Andreas Söderström hänen ja Arvid Marklundin kuviosta Innebandymagazinetille.

Kahden maalin syntyminen sekunnissa on todella harvinaista. Todellisuudessa kyse voi olla myös toimitsijoiden reaktionopeudesta suhteessa vihellyksiin, mutta se ei muuta tätä suoritusta enää miksikään. Söderströmkin myönsi Innebandymagazinetille, että reaaliajassa saattoi olla kyse pidemmästäkin ajasta kuin sekunnista.

Citykamraterna voitti ottelun lopulta lukemin 4-8. Ruotsin Division 3 on maan viidenneksi korkein sarjataso. Karkeasti arvioiden se vastaa Suomen 4. divisioonaa, mutta sarjatasot eivät ole tässä tapauksessa täysin vertailukelpoisia.

Kuvakaappaus ottelutilastoista.

Kuvakaappaus ottelutilastoista.

Ottelutilastot

Gjorde två mål – på en sekund!

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
hohhoijaa
11/11/2015
Olen itsekin vitosdivarissa tehnyt samalla sekunnilla kaksi maalia, oikeasti niiden välillä oli n. 4s mutta toimitsija unohti laittaa kellon päälle. Aika turhia uutisia tälläiset missä ei videon muodossa ole mitään todistettavaa.
-> hohhoijaa
12/11/2015
Aika turha toi sun kommentti.

Miten paljo juttuja täällä olisi, jos kaikki jutut pitäisi tehdä sukkahousut kainaloon vedetyllä vakavuudella?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.