Divarit

Kärkikamppailu, juhlaottelu ja tyvipään derby – salibandyn superperjantai tarjoilee jokaiselle jotakin

20.11.
2015
0 Kommenttia
1
Divarit
TPS:n 20-vuotisjuhlaottelu on ollut tämän viikon suurin puheenaihe salibandyn saralla. Kuva: Juhani Järvenpää

TPS:n 20-vuotisjuhlaottelu on ollut tämän viikon suurin puheenaihe salibandyn saralla. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn pääsarjoissa tapahtuu jälleen perjantaista sunnuntaihin. Miesten Salibandyliigaa pelataan kaikkina kolmena päivänä. Naisten Salibandyliigassa ja miesten Divarissa mitellään lauantaina ja sunnuntaina.

Perjantaina nähdään useita mielenkiintoisia kamppailuita miesten Salibandyliigassa. Koko viikon otsikoissa ollut TPS:n juhlaottelu SPV:tä vastaan pelataan näillä näkymin lähes 4000 silmäparin edessä, ja se tulee olemaan miesten Salibandyliigan runkosarjan uusi yleisöennätys. Itse ottelussa TPS pyrkii jatkamaan hyviä otteitaan ja SPV yrittää kääntää mollivoittoiseksi kääntynyttä kurssiaan.

Oilers ja Classic kohtaavat kärkikamppailussa Espoossa. Kauden ensimmäinen koitos meni Classicin nimiin 10-7, mutta nyt ryhtiliikkeen tehnyt Oilers ei ole helpolla kaadettavissa. Tampereella taasen kohtaavat sarjan tyvipäähän jumittuneet Koovee ja Nokian KrP. Edellisessä kohtaamisessa KrP oli vahvempi lukemin 7-4.

Perjantain neljäs ottelu mitellään SalBan ja Happeen välillä. Vaikka Happee lähtee ennakkosuosikkina, niin on hyvä muistaa, että SalBa on napsinut kaikki tämän kauden pisteet juuri kotikentällään ja hävinnyt vain kertaalleen kotiluolassaan.

Lauantaina naisten Salibandyliigassa O2-Jyväskylä ja Erä III kamppailevat pistepotista Jyväskylässä. Erä III on tällä hetkellä yhdeksäntenä ja O2 pykälää alempana. Molemmat joukkueet kaipaisivat sarjapisteitä, jotta nousisivat pudotuspeliviivan paremmalle puolelle.

Miesten Divarin lauantain ykkösottelu pelataan Hämeenlinnassa, jossa vastakkain asettuvat Steelers ja Karhut. Steelers on äitynyt vahvaan vireeseen ja voittanut viimeiset seitsemän otteluaan. Sarjanousija Karhut on ollut vahva koko alkukauden ja liihottaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Joukkueet ovat tällä hetkellä tasapisteissä sarjataulukon kolmantena ja neljäntenä. Siten, että Steelers on toistaiseksi edellä ja on pelannut yhden ottelun vähemmän.

Perjantai 20.11.

Miesten Salibandyliiga
18:00 SalBa-Happee Rauman Kauppaoppilaitos 1
18:30 Koovee-Nokian KrP Spiral-halli 1 Fanseat/Elisa
18:30 Oilers-Classic Tapiolan UH 1 VeikkausTV
19:00 TPS-SPV HK Areena 1 ISTV

Lauantai 21.11.

Miesten Salibandyliiga
18:00 Indians-SPV Otahalli 1 ISTV

Naisten Salibandyliiga
14:00 SB-Pro-Koovee Campo-Sport 4
15:00 JoKa-Classic Ruokolahti 1
15:30 TPS-PSS Leaf-Areena 1
17:00 NST-Happee Lappeenrannan UT 1
18:30 O2-Jyväskylä-Erä III Palokan koulukeskus Jyväskylä 1

Miesten Divari

17:00 Josba-PirPi Joensuu Areena 1
17:00 Steelers-Karhut Elenia, Hämeenlinna 1
17:00 LaSB-Loviisan Tor Lammin liikuntakeskus 1
18:00 SBS Wirmo-SB Welhot HaNi-halli 1
18:00 ÅIF-SB Vaasa Sipoo Areena 1
18:30 Erä Akatemia-KeLy Mosahalli 1

Sunnuntai 22.11.

Miesten Salibandyliiga
18:00 M-Team-TPS Pasilan UH 1 Fanseat/Elisa

Naisten Salibandyliiga
14:00 NST-Crackers Lappeenrannan UT 1
14:45 Koovee-PSS Spiral-halli 1
17:00 Erä III-JoKa Mosahalli 1

Miesten Divari
17:00 Josba-LNM Joensuu Areena 1
17:00 LaSB-KeLy Lammin liikuntakeskus 1
17:00 Loviisan Tor-SB Vaasa Loviisan LH 1

Linkit:
VeikkausTV-ennakko: Oilersin ja Classicin putket katkolla Espoon kärkikamppailussa
TPS vie juhlaottelunsa jäähalliin – lippuja myyty jo yli 3600

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.