Divarit

Kielenkäytöllään kohauttanut hyökkääjä valittiin kuukauden pelaajaksi

12.11.
2015
7 Kommenttia
0
Divarit
Peter Kotilainen on ollut ilmiliekeissä miesten Salibandyliigassa. Kuva: Jari Turunen

Peter Kotilainen on ollut ilmiliekeissä miesten Salibandyliigassa. Kuva: Jari Turunen

Salibandyn lokakuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen Peter Kotilainen, Naisten Salibandyliigassa SB-Pron Laura Hietamäki ja Divarissa Ville Lastikka. Kaikki kolme loistivat hyökkääjän tontilla.

Jyväskylän Happee komeilee Salibandyliigassa kakkospaikalla ilman ensimmäistäkään tappiota, ja Peter Kotilainen on joukkueen pisteykkönen ladottuaan kahdeksassa ottelussaan 17 maalia ja 11 maalisyöttöä. Ne oikeuttavat koko sarjan pistepörssin kakkospaikkaan. Ottelusta toiseen viihdyttävästi vireystila äärimmilleen ruuvattuna pelaavan Kotilaisen yksi ottelu jäi väliin pelikiellon vuoksi temperamentin kiehahdettua erotuomareille. Kotilainen, 21, nähtiin vastikään myös miesten maajoukkueen paidassa Brnon EuroFloorball Tour -turnauksessa.

Nurmijärveläisen SB-Pron hyökkääjä Laura Hietamäki, 24, on tehnyt kahdeksassa ottelussa kymmenen maalia ja syöttänyt kolme. Viime kauden hopeajoukkue SB-Pro on sarjassa toisena. Laura Hietamäki hyökkäsi Suomen paidassa marraskuun EuroFloorball Tour -turnauksessa Tampereella, ja hän on ehdolla joulukuun Tampereen kotikisojen MM-joukkueeseen, joka julkistetaan tulevana lauantaina.

Hämeenlinnalaisen Steelersin Ville Lastikka jatkaa vahvasti viime kaudesta, jolloin hän juhli nuorten MM-kultaa, voitti Divarin pistepörssin ja valittiin ennätysmäisesti kolme kertaa peräkkäin kuukauden pelaajaksi. Tämän syksyn yhdeksässä ottelussaan Lastikka, 19, on laukonut jo 12 maalia ja syöttänyt 11. Steelers on sarjassa neljäntenä voitettuaan otteluistaan kuusi.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Teksti: Salibandyliitto

Tuomaria apinaksi haukkunut pörssikärki selvisi ilman lisäsanktioita

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Hirvi
12/11/2015
Jännä juttu, mutta ensi kaudella kaksi näistä kolmesta kuukauden pelaajasta hyökkäävät Happeen kakkosessa sentterinään joko J.Jokinen tai Pylsy. Tä?
Ei hämmästytä
12/11/2015
Laura Hietamäki on loistava ketjukaveri neiti Kotilaiselle.
SSV-Fani
13/11/2015
No onhan Kotilainen pörssikärki, mutta tuomaria apinaksi haukkuminen ei kyllä voisi nostaa kuukauden pelaajaksi.
Totuus esiin
13/11/2015
Pitääkö paikkansa aiemmin mainittu tuomarin solvaaminen apinaksi? Jos pitää, ei pitäisi olla mitään asiaa kuukauden pelaajaksi. Otetaanpa esimerkki: mikäli tuomari olisi ollut maahanmuuttajataustainen ja häntä olisi solvattu samalla tavalla, olisi todennäköisesti tullut erittäin pitkä pelikielto, syynä rasistinen käytös. Paljonko tuli pelikieltoa nyt? Pointtini ei ole se, että ulkomaalaistaustaisen pitäisi/ei pitäisi saada enemmän/vähemmän pelikieltoa. Pointtini on se, että tuomariin kohdistuvista rikkeistä pitää antaa kunnon rangaistukset eikä mitään helvetin mikkihiirirangaistuksia. Olen entinen tuomari, ja olen joskus saanut juosta pukukoppiin karkuun vihaisia vanhempia, kun oma kultakimpale on saanut taklauksesta vitosen. Ei paljon huvita enää tuomaroida.
kuka
13/11/2015
Kukaan ei pysty vahvistamaan tuota "vitun apina" huutoa. Videolta se ei ainakaan selviä
Onneksi
13/11/2015
Totuus esiin on jo entinen tuomari. Kiitos siitä!
SSV-Fani
14/11/2015
Kyllä se kuuluu Ylen videolla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.