Divarit

Komea viimeisen minuutin nousu – 14 sekuntiin kolme maalia ja jatkoajalla voittoon

01.11.
2015
9 Kommenttia
3
Divarit
Arkistokuva: perwiklund.se

Arkistokuva: perwiklund.se

Harva uskoi Tiikerit Akatemian voittoon ajassa 58.46, kun Joni Lomakin oli epäonnistunut rangaistuslaukauksessaan miesten 2. divisioonaottelussa Kirkkonummen Rangersia vastaan. Tilanne oli tuolloin 1–4 Rangersille. Mutta niin vain kotijoukkue teki mahdottomasta totta ja iski kolme salamamaalia 14 sekuntiin. Kaiken kruunasi jatkoaikavoitto.

Tiikerit pääsi rangaistuslaukauksen jälkeen pelaamaan kahden miehen ylivoimaa. Ensin ajassa 59.27 Joackim Laakkonen kavensi Karri Budden syötöstä. Joukkue otti kuudennen kenttäpelaajan kentälle, ja sama kaksikko oli asialla kuusi sekuntia myöhemmin – Budde viimeisteli, Laakkonen alusti.

Peli ehti vanheta kahdeksan sekuntia 3–4-maalin jälkeen, kun Leevi Loippo tasoitti kamppailun. Varsinaista peliaikaa oli tuolloin jäljellä enää 19 sekuntia.

Nousun sai kruunata jatkoajalla Tiikerit Akatemian Otto Blomqvist, joka viimeisteli lukemiksi 5–4.

Tänä syksynä salibandykentillä on herkuteltu komeilla nousuilla, sillä SPV teki pari viikkoa sitten vastaavanlaisen urotyön kavutessaan kuuden maalin takaa rinnalle.

Linkit: Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Paikalla ollut
01/11/2015
Karri Budden huikea volleymaali oli kaunis.
Iippo
01/11/2015
Aika myöhäs tulee pääkallolt nää jutut...
höpöhöpö
01/11/2015
Ei voi sulaa :D
Katsoja
01/11/2015
Tiikereiden numero 45 on kyllä potentiaalinen pelaaja.
KärppäEiTiedä98
01/11/2015
Eipä tainnut olla sarjan ensimmäinen nousu kolmen maalin takaa rangerssia vastaan ;)

Ps Budde on paras
Vieras
02/11/2015
Divariin?
videoo?
02/11/2015
löytyyykö tästä videoo?
Hankalaa
02/11/2015
Tosiaan Rangersin edustus kerkesi edellisessä kotimatsissaan HaKia vastaan menettää viimeisen kolmen minuutin aikana 6-3-johdon, kaikki osumat ilman veskaria ja viimeinen 2 sekuntia ennen peliajan loppua. ASM-pojat johtivat Indiansia kolmannessa erässä niinikään 6-3, mutta vieraat nousivat ilman maalivahtia tasoihin ja veivät pisteet jatkoajalla 7-8. Lauantaina Espoossa joukkue johti avauserässä Oilersia 0-6, Oilers kiri tasoihin ja vaikka Kevin Starck iski 9-10 viimeisellä minuutilla, tasoitti Oilers vielä 10-10 reilut 20 sekuntia ennen loppua. Mielenkiintoista, kuinka yhden seuran joukkueilla kyseisenlainen sulaminen on käytännössä sääntö eikä poikkeus. Mielenkiintoista on myös pohtia tähän syitä sekä ratkaisukeinoja. Mikä vikana Kirkkonummella?
Asiantuntija
03/11/2015
Vähän semmonen tunne, että taitaa olla jotain vikaa Rangersin valmentaja kokoonpanossa ja tässä myös tulos kun Rangersin junnut puuttuvat...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.