Maajoukkueet

Loukkaantumiset riivaavat MM-kotikisoihin valmistautuvaa joukkuetta

10.11.
2015
0 Kommenttia
6
Maajoukkueet
Oona Kauppi (vas.) ja Eliisa Alanko (kesk.) seurasivat Tampereen EFT-turnausta katsomon puolelta. Kuva: Salibandyliiga

Oona Kauppi (vas.) ja Eliisa Alanko (kesk.) seurasivat Tampereen EFT-turnausta katsomon puolelta. Kuva: Salibandyliiga

Suomen naisten salibandymaajoukkueen kotikisaprojektin suhteen on nähty viime kuukausina takaiskuja loukkaantumisten suhteen. Ainakin kaksi pelaajaa on jo varmasti ulkona loukkaantumisten vuoksi.

Sentteri Mira Wickmanin polven eturistiside meni poikki aiemmin syksyllä ja häntä ei nähdä kotikisoissa. Tampereen EFT:stä tuli myös jobin postia. Salla Suomelan MM-projekti on varmuudella ohi.

Naisten maajoukkueen päävalmentajan Marko Pajun mukaan on kolme pelaajaa, jotka voivat nousta kisajoukkueeseen Tampereen EFT-joukkueen kokoonpanon ulkopuolelta.

– Seurataan kolmea pelaajaa ihan loppuun saakka ensi viikolla: Alisa Pöllästä, Oona Kauppia ja Eliisa Alankoa. Alangon nilkka on toipumassa aikataulun mukaisesti ja siitä en ole niinkään huolissani. Salla Suomelan projekti on ohi. Hänelle tulee taukoa tammikuulle asti, kommentoi Paju Pääkallo.fi:lle sunnuntaina.

Tampereella tuli myös pienempiä kolhuja. Paju kuitenkin näki, että ne eivät olleet yhtä vakavia.

– Gitta Suominen sai Sveitsi-ottelussa kovan kolhun polveen. Polvi keräsi nestettä ja hän huilasi siksi Ruotsia vastaan. Nina Rantala sai kovan iskun lihakseen Ruotsia vastaan. Todennäköisesti kramppi. Itse totesi tuossa, että ehkä selvitään säikähdyksellä, kertoi Paju.

Maanantaina tuli ilmi, että Rantala selvisi tärskystään säikähdyksellä.

Lue myös:
Kova takaisku MM-kotikisoihin – naisten maajoukkueen tähtisentterin kausi ohi
Maajoukkuehyökkääjän eturistiside katki – ”MM-kotikisat edelleen tavoite”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.