Liigat

Mestareiden synkkä viikko, kolme tappiota – OLS juhlisti synttäreitään voitolla

15.11.
2015
0 Kommenttia
10
Liigat
Mika Kohosen (kesk.) SPV:n peliesitykset ovat ailahdelleet alkukauden aikana. Arkistokuva: Esa Jokinen

Mika Kohosen (kesk.) SPV:n peliesitykset ovat ailahdelleet alkukauden aikana. Arkistokuva: Esa Jokinen

Seinäjoen Peliveljien paluu arkeen oli kova heti maajoukkuetauon jälkeen. Hallitsevat Suomen mestarit hävisivät viikon aikana kaksi liigakamppailua ja putosivat Suomen Cupista. Viimeisin tappio tuli sunnuntaina Oulun Luistinseuralle.

Viime tiistaina pelatussa Suomen Cupin ottelussa SPV kohtasi kotonaan Jyväskylän Happeen. 60 minuutin pelin jälkeen tulostaululla paloivat tylyt 4–11-loppuluvut.

Lauantaina liiganousija M-Team teki kovan yllätyksen hakemalla täydet pisteet Seinäjoelta.

Sunnuntaiksi SPV:n vierasbussi matkasi Ouluun, jossa odottivat juhlallisuudet, sillä kotijoukkue OLS juhlisti seuran 135-vuotissyntymäpäiviä kyseisessä Pohjanmaan paikalliskamppailussa.

Ottelusta muodostuikin vauhdikas ja viihdyttävä. OLS oli läpi ottelun erityisen vahva tasakentällisin pelatessa, mutta seinäjokiset eivät päästäneet kotijoukkuetta karkumatkalle kahden ensimmäisen erän aikana.

Erityisesti SPV:n ylivoimapelaaminen toimi erinomaisesti, ja Mika Kohosen kavennusosuman jälkeen joukkueet lähtivät 6–4-tilanteessa kohti päätöserää.

SPV kiri jo maalin päähän Jari Hankkion maalilla, mutta sitten OLS iski – kolmesti. Petri Niemelän kaksi ja Joni-Arttu Siepin tekemä yksi osuma hieman reilun minuutin sisään olivat liian kova takaisku vieraille.

Näin ollen OLS juhli synttäreitään tärkeällä voitolla, ja SPV puolestaan päätti viikon kolmanteen tappioon maalein 9–7.

OLS nousi sarjassa kymmeneen pisteen ja ohitti samalla SPV:n, joka tipahti nyt kahdeksanneksi.

Linkit: OLS–SPV-ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.