Divarit

Meyerin loppuhetkien maali ratkaisi Viikingeille voiton Oulussa – katso lauantain salibandytulokset

28.11.
2015
1 Kommentti
0
Divarit
Viikinkien Jani Hyytiäinen nousi tärkeällä hetkellä esiin vierasottelussa OLS:aa vastaan. Arkistokuva: Jari Turunen

Viikinkien Jani Hyytiäinen nousi tärkeällä hetkellä esiin vierasottelussa OLS:aa vastaan. Arkistokuva: Jari Turunen

Vierasjoukkueet olivat kovaa valuuttaa lauantaina salibandyn pääsarjoissa, neljästä ottelusta kolme päättyi lopulta vierasvoittoon. Miesten Salibandyliigan ainoassa ottelussa Viikingit haki pisteet Oulusta.

Kotijoukkue Oulun Luistinseura johti kamppailua Viikinkejä vastaan vielä toisen erän jälkimmäiselle puoliskolle asti. Helsinkiläiset saivat luotua maalipaikkoja, mutta OLS:n Hannu Koivisto piti hyvillä torjunnoillaan joukkuettaan pystyssä.

Lopulta esiin astui SSV:n kokenut kaarti, joka käänsi ottelun vierailijoille. Jani Hyytiäinen vei Viikingit 4–5-johtoon kolmannessa erässä. Joni-Arttu Sieppi tasoitti kamppailun vielä kertaalleen, mutta ajassa 57.00 Niclas Meyer upotti voittomaalin OLS-verkkoon Tero Tiitun syötöstä, ja Viikingit pääsi kotimatkalle 5–6-voitto mukanaan.

Kierroksen ainoasta kotivoitosta vastasi PirPi, joka voitti SB Vaasan numeroin 5–4. Antti Jaakkonen iski ottelussa kaksi maalia ja oli ratkaisemassa pirkkalalaisten kauden kolmatta voittoa. SB Vaasan tehokkain oli niin ikään 2+0-tehot iskenyt Kevin Nylund.

Naisten Salibandyliigassa Turun Palloseura lisäsi pistepottiaan sarjassa kahdella pojolla, kun se kukisti M-Teamin maalein 2–5. TPS karkasi helsinkiläisiltä ottelun toisessa erässä, jossa se iski kolme maalia.

Vieraiden tehokkain oli hattutemppua juhlinut Jenna Saario. Lisäksi Milla Nordlund tarjoili syötön jokaiseen Saarion maaliin. TPS jatkaa liigassa kuudentena ja M-Team on sarjataulukossa 9:s.

Lauantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
17:00 OLS-Viikingit 5–6, Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
15:45 M-Team-TPS 2–5, Ottelutilastot, Juhani Järvenpään ottelukuvat

Miesten Divari
17:00 PirPi-SB Vaasa 5–4, Ottelutilastot
18:00 SB Welhot-Erä Akatemia 4–5, Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
S7
28/11/2015
Kevättä kohti mentäessä alkaa näköjään "papoista" Tiitu heräilevän ekana. Seuraavana varmaan Hapa ja vikana Mikke ja sen sitten tietää muut miten tää leikki tulee menemään! Vaikea syksy näyttäis olevan voitettu ja tärkeissä matseissa äijät sentään olleet hereillä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.