Nollapeli piti lähes 108 minuuttia – Sveitsi jäi Suomen jalkoihin

Suomen Elina Kujala oli pirteällä pelipäällä Sveitsiä vastaan ja pääsi maalien makuun. Kuva: Salibandyliiga

Suomen naisten maajoukkue jatkoi hyviä otteitaan Tampereella, kun se voitti lauantaina Sveitsin. Kaksi vahvaa erää takasivat lopulta voiton maalein 5–3. Suomi onnistui myös pelaamaan perjantaina ja lauantaina lähes 108 minuuttia päästämättä maaliakaan.

Suomen puolustuspään vahva pelaaminen jatkui myös Sveitsiä vastaan, ja tilanne oli jo kahden erän jälkeen 5–0.

Perjantaina Tshekkiä vastaan Suomi ei päästänyt maaliakaan, ja myös Sveitsillä oli hankaluuksia päästä heiluttamaan maaliverkkoa. Ajassa 47.58 Seraina Ulber kuitenkin päätti lähes 108 minuuttia kestäneen nollapelin iskemällä kavennusmaalin Sveitsille.

Vierailijat kavensivat vielä kahdesti kolmannen erän lopussa, ja loppulukemiksi jäivät 5–3 Suomen hyväksi. Maajoukkueturnaus päättyy sunnuntaina, kun Suomi ja Ruotsi kohtaavat Tampereella.

Pääkallo.fi kertoo ottelusta lisää lauantai-illan aikana.