Divarit

NST:n kuuden ottelun tappioputki katkesi – katso sunnuntain salibandytulokset

29.11.
2015
4 Kommenttia
1
Divarit
Helpottaa. NST:n kuuden ottelun tappioputki katkesi, kun TPS kaatui Turussa lukemin 4-9. Konkari Arto Vainikainen (vas.) oli isossa roolissa ja iski ottelussa tehopisteet 2+1. Kuva: Anssi Koskinen

Helpottaa. NST:n kuuden ottelun tappioputki katkesi, kun TPS kaatui Turussa lukemin 4-9. Konkari Arto Vainikainen (vas.) oli isossa roolissa ja iski ottelussa tehopisteet 2+1. Kuva: Anssi Koskinen

Lappeenrannan NST katkaisi sunnuntaina kuuden ottelun tappioputkensa Turussa. TPS sai nöyrtyä lopulta lukemin 4-9.

Vieraiden tehokkain pelaaja oli 2+1 nakuttanut Arto Vainikainen. Joona Rantala osui kahdesti. Jarkko Nurmela, Petteri Puustinen, Anssi Tikkanen ja Otto Valavuo iskivät pisteet 1+1. Jarkko Monthan torjui 24 laukausta. Kotijoukkueen Jaakko Hautamäki naulasi hattutempun kamppailussa. NST on voitosta huolimatta edelleen sarjan toiseksi viimeisenä. TPS on kuudentena.

Miesten Divarissa miteltiin odotettu Hämeenlinnan derby. Vierasjoukkueena toiminut LaSB vei ottelusta täyden pistepotin lukemin 7-9. Justus Kainulainen ja Heikki Hätönen iskivät ottelussa hattutemput mieheen. Rasmus Kainulainen tarjoili kolme maalisyöttöä. Steelersin Ville Lastikka nakutti pisteet 3+1. Teemu Metsälä paukutteli tehot 2+2. Juha Jokiselle merkittiin 30 torjuntaa. Paikan päällä oli kaikkiaan 1173 katsojaa. LaSB katkaisi Steelersin kahdeksan ottelun voittoputken ja ampaisi sarjakärkeen. Steelers on kolmantena.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SalBa-OLS 7-12 Ottelutilastot
17:00 TPS-NST 4-9 Ottelutilastot Anssi Koskisen ottelukuvat
18:00 M-Team-Erä 4-7 Ottelutilastot
18:30 Happee-Classic 9-10 ja. Ottelutilastot

Miesten Divari
14:00 Josba-Erä Akatemia 10-3 Ottelutilastot
16:00 Blue Fox-SB Vaasa 2-7 Ottelutilastot
17:00 Steelers-LaSB 7-9 Ottelutilastot
17:00 Loviisan Tor-ÅIF 3-6 Ottelutilastot
18:00 SB Welhot-PirPi 9-3 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Junnu#8
29/11/2015
Elinialla ollut peli ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Hienoja maaleja. Ja Lasb nosti tasoa ottelun edetessä. Toinen ja kolmas erä meni Lasbille. Steelers vei avauserän 3-0. Hieno nousu Lasbilta. Ja torstaina herkkua cup pelin muodossa lisää.
Hirvi
29/11/2015
Kyllähän tuo oli happee vastaan Vänttinen ja Kotilainen ratkaisi pelin, oikeasti Classic oli huonompi ja yhden kentän varassa oli heidän peli. Ylivoiman hyödyntäminen mielestäni ainoa plussa.
Tallaaja
29/11/2015
Hirvi todenäköisesti oikeassa. Classic on varmaankin aivan paska ja Happee maailman top2:ssa. Järkyttävä vääryys, että pisteet matkasivat Treelle. Toivottavasti kabinetissa pisteet annetaan kelle ne kuuluukin eli Mahtavalle Happeelle.
Entero
30/11/2015
Loviisan peli ei kulje, mutta valmentaja peluuttaa samoja miehiä samalla taktiikalla aina vaan... Amu ja muut oikeat valmentajat herättelesivät vastaavassa tilanteessa pelaajiaan muuttamalla pelisysteemiä ja peluuttamalla vaihtelevasti koko reserviä.
Loviisallakin näyttäisi penkillä olevan lisäpotentiaalia, nuoria ja nälkäisiä pelaajia, jotka voisivat tuoda peliin tarvittavaa vauhtia ja vaihtelua. Jostain syystä peliaikaa saavat kuitenkin vain samat pelaajat, vaikkei tulosta synny.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.