Liigat

Oilers masensi TPS:n kolmannessa erässä – katso maanantain salibandytulokset

02.11.
2015
11 Kommenttia
2
Liigat
Esport Oilers on vahvassa vireessä juuri nyt. Kuva: Anssi Koskinen.

Esport Oilers on vahvassa vireessä juuri nyt. Kuva: Anssi Koskinen.

Miesten ja naisten Salibandyliigoissa pelattiin tänään kaksi ottelua, kun naisten puolella Erä III emännöi Kooveeta ja miehissä TPS isännöi Oilersia.

Turussa TPS oli ”öljymiehiä” edellä kahden erän ajan ja johti 40 minuutin pelin jälkeen 4-2. Oilers oli kuitenkin murskaava päätöserässä ja vei sen nimiinsä 6-0 ja koko ottelun lopulta lukemin 8-4.

Espoolaisten paras pistemies oli 1+2-tehot tehnyt Casper Pfitzner. Perttu Pajukoski ja Oliver Wardi iskivät kahdesti ja Joonas Kaltiainen jatkoi hyviä otteitaan tolppien välissä 20 torjunnallaan. TPS:n ykkösnimi oli 2+1-tehot kerännyt Jaakko Hautamäki.

Voitto oli Oilersille kuudes putkeen ja joukkue on nyt sarjataulukossa kolmantena kolme pistettä tappiotonta Happeeta ja viisi pistettä kaikki pelinsä voittanutta Classicia perässä.

Myös naisten Salibandyliigan ottelu päättyi vierasvoittoon, sillä Koovee kuritti Erää selvin 8-2 –numeroin. Avauserä ja päätöskolmannes olivat tasaisia numeroiden valossa, mutta toisen erän Koovee vei murhaavasti lukemin 6-0.

Kooveen ykköspyssy oli kolmoskentän Tuulia Aho, joka teki kaksi ja syötti kaksi osumaa. Mari Myyrä osui kahdesti ja Elisa Männistö ja Jetta Uotila syöttivät kaksi maalia. Erä III:n Nea Suominen teki kummatkin joukkueensa osumat.

Miesten Salibandyliiga:
TPS-Oilers 4-8 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
Erä III-Koovee 2-8 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Espoo
03/11/2015
Tällä kertaa tuomarit olivat ammattimaisia ja hoitivat tehtävänsä loistavasti. Toisin kun sunnuntaina espoossa jossa dumarit halusivat olla esillä, pomottelemassa pelaajia.
Turussa olisi tarvittu maalikameraa koska yksi selvä maali nähtiin hidastuksissa fanseatin kautta.
Tähän tarvitaan parannusta, mitä jos finaalissa tulisi sama tilanne ja videocubelta yli 10 000 näkisi maalin mutta tuomarit ei?
tasoero
03/11/2015
TPS sai ekan kympin aikana kaikki pelitilannemaalinsa, päälle sitten vielä yksi pilkku. Oilers alkoi pelaamaan vasta toisella puolikkaalla, Toisen erän torjunnat 16-7 kertovat paljon vaikka maalit menivätkin 1-1, Vika erä sitten 0-6.

Kovin kahtiajakautunut sarja.
Arto Kilponen
03/11/2015
Olisiko kellään laittaa videota tuosta Oilersin hylätystä maalista?
Tasoeromasennus
03/11/2015
Tämä alkaa tosiaan olla jotenkin masentavaa, kun ns. paremmat joukkueet antavat kaksi erää siimaa ja kääntävät kolmannessa erässä pelin näytöstyyliin. Ilmeisesti ei tarvitse pelata kuin kolmaserä, ja se riittää. Kolme-neljä maalia voi antaa eteen aivan huoletta.
Naisten Liiga
03/11/2015
Aika vähiin muuten jäänyt tämän kauden osalta huutelut kuinka Koovee kuuluisi divariin, jos ei Kauppeja olisi. Toinen Kauppi telakalla, välillä oli molemmat ja siellä se Koovee vaan porskuttaa. Jännä juttu.
Naisten liiga:lle
03/11/2015
Totta toinen puoli tuossa kommentissasi. Toisaalta, jos Kaupit eivät olisi kantaneet joukkuetta edellisiä kausia, porskuttaisi KooVee nyt tällä kaudella divarissa. Jännä juttu tuokin.
Arto Kilponen
03/11/2015
Tosiaan noista top-6 joukkueista ensimmäisen parin kuukauden aikana ainoastaan Viikingit on kompastellut näihin bottom-8 joukkueisiin (TPS-Erä on säännön vahvistava poikkeus). Viikingit on vähän kuin viime kauden Oilers - osa peleistä menee ihan vihkoon eikä runkosarjan voittotaisteluun ole minkäännäköisiä mahdollisuuksia. Silti heitä ei varmasti haluaisi kukaan kohdata playoffeissa.

Eilen Oilers puolusti minusta ihan mallikkaasti viimeiset 50 minuuttia ja hyökkäsi hyvin 20 minuuttia. Näitä bottom-8 joukkueita, kuten SalBaa ja NST:tä, vastaan se luultavasti riittää, mutta taso mitataankin oikeasti seuraavan kerran 20.11. Classicia vastaan.
Naisten Liiga
03/11/2015
Eli tämä minulle vastannut nimimerkki on siis sitä mieltä, että nämä nimet, jotka nyt Kooveessa hyvin vetävät (valtaosa pelannut jo edellisilläkin kausilla) olisivat esimerkiksi viime kaudella pystyneet Kooveen järjestämään divariin, mutta nyt pystyvät pyörimään Liigan kärkikahinoissa? Melkoinen tasonnosto siis yhdessä kesässä, eikö?

En silti todellakaan väitä, etteikö Kaupit korvaamattomia olisi olleet. Ja ovat edelleen, vielä kun Oona saadaan saikulta takaisin, niin Koovee taistelee keväällä mitaleista.
Nure
03/11/2015
Toinen kauppi viä telakalla , mutta kyllä pitäs näkyä viim ensviikonloppuna laatikossa . Alkaa käymään näyttö paikat vähiin kotikisoihin, ja nakkisormia vastaan mitataan siskosten näyttöhalut viimeistään. Siellä pitää pystyä pelaan fyysistä peliä eikä väistellä. Sarja on ja tulee oleen näin epätasainen kun on vaan kolme ns kovaa jengiä. Ei vielä tänä vuonna yllätyksiä kärkikolmikkoon.
Tero Töyrylä
04/11/2015
Oilersin hylätystä maalista. Olihan se maali. Viistosti maalin takaa Vuola ei jostakin syystä sitä nähnyt, eikä kai sitten Fordellkaan. Minä ja ainakin useimmat muut likellä miltei nollakulmassa sivukatsomon maalinpuoleisessa päädyssä istuneetkin sen näimme kyllä. Maalin laahus oli jostakin syystä niin kiristynyt (Pyryn jalka laahuksen päällä?), että pallo ponnahti heti takaisin.

Kattelin nyt sitten Fanseatiltakin vielä, ja videota kyselleiden mieliksi kuvasin bootleg-version tapauksesta. No, sitten kameran liitäntä näköjään lopullisesti lakkasi toimasta, joten en nyt sitten saanut otosta kamerasta ulos. Mutta maali se oli.

Ja kyllähän nämä niin paljon kiinnostaa, että niitä voisi ihan julkisestikin jakaa.
Arto Kilponen
05/11/2015
Kiitos Tero. Kirjoitinkin jo Oilersin sivuille tuosta, että mielestäni peleistä pitäisi maalien lisäksi otteluvideoon laittaa epäselvät tilanteet, kuten monesti hylätyt maalit ja aina joskus jäähytkin ovat. Joka pelissä näitä tulee muutamia, ei kuitenkaan kovin montaa.

Toinen vaihtoehto olisi tosiaan se, että nämä pelit, kuten Elisan FanSeatista ja VeikkausTV:ltä julkaistaisiin jälkikäteen jossain referenssimateriaaliksi. Julkaisu voisi olla vaikkapa pari päivää pelin jälkeen, niin kukaan ei jättäisi pelejä katsomatta livenä tai vedonlyöntejä väliin näiden vuoksi. Jakelukanava on tietysti yksi päätettävä asia, mutta kai ne esim. YouTubeen voisi laittaa. Olisi se laadun puolesta myös mainosta, että "näin hyvin hoidettiin homma viimeksi, osta ja katso seuraavaksi livenä vastaavaa".

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.